Talmácsi nap a Hungaroringen Talmácsi nap a Hungaroringen - Talmácsi nap a Hungaroringen Full view

A 800 köbcentis motor és lovasa ingyenes nyílt napon várja rajongóit Hungaroring, 2009. augusztus 10

Talmácsi nap a Hungaroringen

Talma rajongói augusztus 10-én a Hungaroringen találkozhatnak kedvencükkel, aki magával hozza 800 köbcentis Hondáját is, hogy azok a Talma-fanok, akik eddig még nem, most végre élőben láthassák a világbajnok száguldását.

Talmácsi nap a Hungaroringen
Talmácsi nap a Hungaroringen

Talmácsi Gábor élete egyik nagy álma teljesült, amikor a MOL segítségével júniusban a Scot Racing Honda 800 köbcentis motorjával első magyarként a MOTO GP királykategóriájában állhatott rajthoz. Azóta “újoncként” Németországban egy, Nagy-Britanniában pedig már négy pontot szerzett a motorsport csúcsának számító versenysorozatban. Hogy a pontszerzés folytatódik-e a Cseh Nagydíjon Brnoban, még nem lehet tudni, a következő futam előtt viszont a csapat és a motor egy kis kitérőt tesz, hogy a magyar szurkolók is élőben láthassák a világbajnok versenyzőt motorozni.

Augusztus 10-én, hétfőn ingyenes nyílt napon várja a rajongókat a MOL főtámogatottja Talma, így azoknak, akik éppen szabadságukat töltik, nem kell külföldre utazniuk ahhoz, hogy meghallják a MotoGP kétkerekű dübörgését. Talmácsi Gábor 13 órától Honda RC212V versenymotorjával tizenöt kört tesz majd meg a mogyoródi Hungaroring aszfaltszalagján. Ezt követően élménybeszámolót tart a célegyenesben a lelátók előtt a szurkolók számára. Talmácsi Gábor bemutatója előtt a fiatal tehetségeké a pálya, déltől a Talmácsi Motoros Iskola növendékei által tartott bemutató színesíti még a programot.

Az érdeklődők számára belépés a Hungaroring 8-as kapuján! A szervezők a látogatóknak azt javasolják, vigyenek magukkal enni-innivalót, mert a rendezvény ideje alatt a büfék nem üzemelnek.

Steiner Gábor

Written by acsi

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.