Fotókiállítás budapesti romkocsmákban Romkocsmákban fotókiállítás - Romkocsmákban fotókiállítás Full view

Romkocsmákban fotókiállítás

Fotókiállítás budapesti romkocsmákban

A Sony World Photo Awards 2012 díjnyertes képeiből rendezett vándorkiállítás új helyszínnel folytatja fél éves körútját a budapesti romkocsmákban, a mostani állomás a Filter Klub.

Romkocsmákban fotókiállítás
Romkocsmákban fotókiállítás

A Szimpla Kert után a kiállítás új állomása a VII. kerületi Filter Club, ahol egész novemberben megtekinthetőek az egyméteres fotóvászonokra kinyomtatott képek.

A világméretű amatőr és professzionális fotósverseny-sorozat, a Sony World Photography Awards (SWPA) fényképeiből rendezett kiállítás célja, hogy becsempéssze a művészetet a mindennapokba, és ösztönözze a fiatalokat egyéni látásmódjuk kifejezésére.

A fél évig tartó vándorkiállítás új megállója az Almássy és a Dohány utca sarkán található Filter Club, ahol az egyméteres fotóvászonokra nyomtatott alkotásokat egy hónapon keresztül tekinthetik meg a látogatók.

A Sony World Photo Awards hatéves történetének során 179 országból több mint 430 ezer fényképet neveztek be, amely kiválóan mutatja az esemény világraszóló méreteit. Az ingyenes nyílt verseny kortól, tapasztalattól, helyszíntől független, így kiváló világméretű kommunikációs felületet biztosít az eseményben részt vevők számára. A 2013-as évi nevezés jelenleg is zajlik, a pályázatokat 2013. január 4-ig várják a szervezők.
További információ a Sony World Photogarphy Awardsról a www.worldphoto.org található.

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.