Harry Potter gyerektábor a téli szünetben

Ez a gyerekprogram nem olyan, mint a többi. Magával ragad, elvarázsol, az a gyerek, aki egyszer belekóstolt a Harry Potter szerepjáték-tábor kalandjaiba, évekig visszajár a szervezők által biztosított élmény- táborokba.

Szerepjáték – tábor a hegyekben  

A rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület kölyökszilvesztere egy olyan téli tábor, ahol a gyerekek sok éves tapasztalattal rendelkező felnőtt vezetők társaságában vidám, érdekes, izgalmas fantasy szerepjáték részesei lehetnek. A tábor csúcspontja egy hatalmas szilveszteri gyermek-buli – természetesen kizárólag üdítővel és kölyökpezsgővel – miközben a szülők otthon szintén nyugodtan szervezhetnek maguknak programot.

A szerepjáték –  táborok lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy időutazó rendőri egység, a Gerida Lovagrend tagjaivá válnak, és különböző történelmi személyiségek kérésére időutazó bűnözőket üldöznek más-más történelmi korokban, a történelmi valóság megtartása mellett. Meseszerű történetbe csöppennek a gyerekek, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik.

A táborba jelentkező gyermekek jelen esetben is egy rendkívül izgalmas kaland részesei lehetnek, amelyben mint a Roxfort Varázsló és Boszorkányképző Szakiskola diákjai indulnak a nem mindennapi rejtély nyomába. Aki szereti a Harry Potter kalandjait, annak kötelező, aki eddig nem nagyon ismerte azokat, az itt biztosan megszereti.

A rejtély nyomában természetesen a rengeteg kaland, és vidámság mellett a Gerida Kölyökszilveszterek hagyományaiba illő sok-sok játékot, vetélkedőt, kirándulást, romantikát, dalt, mókát, kacagást, zenét, táncot és bulit is tartogat a résztvevők számára az idei év végi táborozás.

Helyszín, árak, jelentkezési feltételek
Az alábbiakban feltüntetett árak tartalmazzák az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

A tábor helyszíne: PARÁDFÜRDŐ – ZÖLD ÖVEZET Turistaház
A tábor ideje: 2012. december 28. – 2013. január 02.
Elhelyezés: 6-8 és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: autóbusszal
Jelentkezési korhatár: 6 – 14 év
A tábor ára: 30.000 Ft.-

Részletfizetés lehetséges, SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt elfogadnak.
Ha a szülők a tábor indulásáig jelzik, hogy a gyermek táborozástól visszalép, a teljes, addig befizetett pénzt visszafizetik a szervezők.
A Zöld Övezet Vendégház korlátozott befogadóképességére való tekintettel, kérik, hogy a gyermekek jelentkezési szándékát minél előbb, de legkésőbb 2012. december 25-ig jelezzék a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület titkárságán Mikó László titkárnál.

Tel/fax: 06-1/788 4153
Mobil: 06-20/ 9623 221
e-mail: titkar@rkhe.hu vagy gerida@pannongsm.hu
honlap: http://www.facebook.com/gerida.lovagrend

Helyeket jelentkezés sorrendjében tudnak biztosítani.

Related Posts

Rákkal diagnosztizáltak…Hogyan tovább? Mik legyenek az első lépéseink?

Természetes, hogy egy rosszindulatú daganat híre mindenkit letaglózhat, holott hazánkban évente körülbelül 70.000 embernek kell szembenéznie a rák diagnózisával. Nem meglepő, hogy egy ilyen rossz…

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság…

10 tipp, hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék,…

Új év, új én: tippek a séftől és a gyógytornásztól az életmódváltáshoz

Az újév beköszöntével elindul a fogadalmi hullám, sokan döntenek úgy, hogy radikális változást szeretnének elérni, és 2024-ben az egészség lesz fókuszban az életükben. Ám jobb,…