A legendás Uriah Heep Alsóörsön a Harley-Davidsonokkal A legendás Uriah Heep Alsóörsön a Harley-Davidsonokkal - A legendás Uriah Heep Alsóörsön a Harley-Davidsonokkal Full view

A híres brit zenekar június 8-án este lép fel a 14. Harley-Davidson Open Road Fest Nagyszínpadán – A legszerencsésebb fesztiválozó egy nyeremény Harley nyergében távozhat

A legendás Uriah Heep Alsóörsön a Harley-Davidsonokkal

A híres brit zenekar június 8-án este lép fel a 14. Harley-Davidson Open Road Fest Nagyszínpadán – A legszerencsésebb fesztiválozó egy nyeremény Harley nyergében távozhat.

A legendás Uriah Heep Alsóörsön a Harley-Davidsonokkal
A legendás Uriah Heep Alsóörsön a Harley-Davidsonokkal

Harley – az életmód

A Harley-Davidson több mint egy motormárka, a Harley-Davidson mára már életmód, életérzés, amit mindenki átélhet, vagy éppen megismerhet a 2013-ban már 14. alkalommal megrendezendő alsóörsi Harley-Davidson Open Road Festen. Idén számos zenei, kulturális és egyéb program mellett azért is érdemes lesz ellátogatni Alsóörsre június 5. és 9. között, mert ismét fellép a fesztiválon a hard rock legendája, a 43 éve alapított brit Uriah Heep, melynek alapító zenésze, Mike Boksz igencsak forró hangulatú bulit ígér a rajongóknak.

Motort nyerhetsz a facebookon

Noha még csak éppen várjuk a tavaszt, már javában folyik a 14. Harley Davidson Open Road Fesztivál szervezése. A szervezők idénre is sok meglepetést és fantasztikus hangulatot ígérnek, ráadásul a hazai fesztiválok történetében most debütál a legnagyobb közösségi portálhoz is szervesen kapcsolódó beléptető rendszer, és az ehhez kapcsolódó nyereményjáték fődíja egy egyedi festésű Harley-Davidson motorkerékpár lesz.

110 éves a Harley-Davidson

„Április közepén indítjuk el nyereményjátékunkat a facebook segítségével. Érdemes lesz regisztrálni mindenkinek, ugyanis a fődíj nyertesen egy Harley boldog tulajdonosaként távozhat majd. De ezen kívül is számos programmal, a regisztrációhoz köthető sok játékkal várunk idén is mindenkit” – fogalmazott Dobai Attila.

A fesztiváligazgató elárulta, 2013 a jubileumok éve, hisz most 110 éves maga a Harley-Davidson, valamint 30 éves a legendás márkához fűződő HOG, azaz a Harley Owners Group. Éppen ezért idén olyan sztárvendéggel szeretnének kedveskedni a közönségnek, amely ugyanolyan kultikusnak számít a zenében, mint a Harley az utakon.

„Örömmel jelentem be, hogy június 8-án este a Nagyszínpadon ismét fellép a legendás Uriah Heep. Ezer szállal kötődnek a motorozáshoz, és az itt tapasztalt fantasztikus hangulatra emlékezve azonnal igent mondtak a megkeresésünkre” – árulta el Dobai Attila.

Written by acsi

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.