Csúcsmodellekké fejlesztette motorjait a Harley-Davidson

Egyedi újításokat vezettek be a RUSHMORE projekttel: ikerhűtés, ABS, csúcsminőségű infotainment, kulcsnélküli biztonsági rendszer és új stílus jellemzi a Harley-Davidson 2014-es motorkínálatát.

fat_boy

A négy évig tartó RUSHMORE projekt elsődleges célja az volt, hogy olyan motorcsodákat dolgozzanak ki a fejlesztők több ezer motoros visszajelzése alapján, amelyek teljes mértékben kielégítik a Harley-Davidson tulajdonosok igényeit. A legnagyobb átalakuláson a túramotorok és a Sportster-ek estek át. Utóbbi modelleken az ABS szériatartozékká vált. A kétkerekűeket a szeptember 20-i nyílt napon lehet megtekinteni a Harley-Davidson budapesti szalonjában.

Méltán tarthatnak számot érdeklődésre a Harley-Davidson 2014-es motorjai, amelyeket az ún. RUSHMORE projekt eredményeként a legkorszerűbb csúcstechnológiával szereltek fel. A több éves kutató-fejlesztő program lényege abban állt, hogy a mérnökök motorosokkal, vevőkkel folytatott interakciók alapján dolgozták ki újításaikat, melyek közül a legjelentősebbek az ikerhűtés, az integrált ABS rendszer, a kulcsnélküli intelligens biztonsági rendszer, a beépített elektromos rendszer, a túramodellekbe beépített infotainment (információs és navigációs rendszer), az új kipufogótechnika, valamint a színek és grafika.

breakout_1
Az intenzív, négy éves termékfejlesztési program csúcspontjaként a RUSHMORE projekt olyan úttörő technológiai és tervezési újításokat hozott, amelyek új szintre emelték a túramotorosok elvárásait, beleértve a GPS-navigációval felszerelt Bluetooth®-képes Boom! Box infotainment rendszereket, valamint a Daymaker™ LED elülső lámpákat.

Az ABS (blokkolásgátló fékrendszer) magabiztos irányíthatósága az összes 2014-es évjáratú Harley-Davidson Sportster® modellen szériatartozék lett, kivéve az Iron 883™-at. 2014-ben pedig a Sportster további öt modellel gazdagodik még.

A 2014. évi Fat Bob nagyobb önbizalmat sugároz, mint valaha, köszönhetően a Harley Dark Custom stílusú átalakításnak. A Fat Bob minden porcikájában a fekete veszi át a króm helyét, új stílusával pedig tekintélyt parancsol az utakon.

A Harley-Davidson legújabb luxuscsodáit szeptember 20-án bárki megtekintheti és kipróbálhatja a Neszmély közben található szalon nyílt napján.

Bővebb információ: http://www.harley-davidson.com

Related Posts

Fergeteges dzsembori a Harley 120. születésnapján

Néhány napja ért véget a 120 éves Harley-Davidson® jubileumi fesztiválja a budapesti Puskás Aréna Parkban, Magyarország nemzeti stadionjának parkjában. A június 22-25. között megtartott fesztivál…

Harley-Davidson Szezonnyitó és a Pan America leleplezése

Motoros felvonulással, koncertekkel és akciókkal készül a Harley-Davidson Budapest a május 29-i Szezonnyitó & Open Road Party eseményre, ahol a fő attrakció a Harley-Davidson vadonatúj…

Online világpremierre készül a Harley-Davidson

A Harley-Davidson a 118-éves fennállása alatt eddig soha nem látott, világpremierre készül. 2021. január 19-én egy online eseményen keresztül mutatja be virtuálisan az egész világnak…

Itt az első 15 fellépő a 21. Harley Fesztiválon

A hazai rockzenei élet színe-java képviselteti magát a 21. Harley-Davidson Open Road Festen, köztük olyan legendás zenekarok, mint a Tátrai Band, a P mobil, Deák…