Három az egyben – Itt az új Sony Walkman® WH széria

A legújabb Sony Walkman® széria készülékei egyszerre 3 különböző zenehallgatási módot tesznek lehetővé egy innovatív, vezeték nélküli formába öntve. Az NWZ- WH505 és NWZ-WH303 egyszerre MP3 lejátszók, fejhallgatók és hangszórók, így bármilyen körülmények között tökéletesen hallgathatók a kedvenc zeneszámok.

wh303_std-f_b
A nagy teljesítményű fejhallgató tiszta hangzást, a vezeték nélküli kialakítás egyszerű és könnyed kikapcsolódást biztosít útközben vagy sportolás mellett egyaránt.

Zenei stílusoktól függően dinamikus, mély basszus vagy éppen tiszta, magas vokál hangzásmódok választhatók a még tökéletesebb hangzás érdekében. * A szabadalmaztatott xLOUD™ és VPT technológiáik ötvözésével a zenehallgatás mostantól még inkább magával ragadó élményt jelent. A környezet történéseit sem kell teljes mértékben kizárni, a 3 az 1-ben Walkman® hangszórójának köszönhetően ugyanis nyakba lógatva is felcsendülhetnek a kedvenc dallamok.

Teljesen feltöltött akkumulátorral mintegy 20 órán keresztül, szinte egész nap szólhat a zene a WH505-be beépített 16 GB-os tárhelyről, amely megközelítőleg 4000 zeneszám tárolására alkalmas. A készülékekhez tartozó kábellel a lejátszók kényelmes fejhallgatóvá alakíthatók, így okostelefonokkal és táblagépekkel is összekapcsolhatók internetezéshez, rádió vagy lejátszási lista hallgatásához.

A WH sorozat egy új koncepció, amely a Sony audioeszközök és fejhallgatók technológiáit ötvözi annak érdekében, hogy a stúdió minőségű hangzás a lehető legkényelmesebb zenehallgatással párosuljon útközben is.

 

 

Related Posts

A Huawei bemutatta új mobil felhő tárhelyét okostelefon-felhasználók számára

Minden fájl és fénykép EU-s szervereken marad a Huawei Mobile Cloud-ban! A Huawei Fogyasztói Üzletága bejelentette az új Huawei Mobile Cloud-ot, amely lehetővé teszi, hogy…

Utazó alkalmazással bővül a Samsung Gear S3 kínálata

A Samsung Electronics partnerségre lépett a Lonely Planettel. Így az utazók új úti célokat fedezhetnek fel útközben is, a Samsung Gear S3 okosóra segítségével.

Az LG OLED TV sorozatban harmadik éve díjazott az EISA-n

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy 4K OLED TV-je, Smart+ TV-je, SoundPlate hangrendszere és csúcskategóriás LG G3 okostelefonja egyaránt elismerésben részesült az EISA (European Imaging…

Okostelefon és fényképezőgép – Sony X-peria Cyber-shot kamerával

A Sony legújabb kiegészítői drasztikusan javítják az okostelefonokkal készített felvételek képminőségét és forradalmian megváltoztatják a képkészítési perspektívát és a képkészítési szokásokat. A Cyber-shot™ DSC-QX10 és…