Könyvajánló: Samantha Shannon: Csontszüret shannon Full view

Könyvajánló: Samantha Shannon: Csontszüret

Végre megjelent a mindenki által csak új Harry Potternek nevezett Csontszüret. Íme egy kis előzetes: 

shannon

2059. Scion London. Paige Mahoney látszólag egy átlagos tizenéves lány, aki titokban egy alvilági szervezetnek dolgozik. Kisstílű lopások helyett ő nagyobb tétben játszik. Paige egy álomhacker, aki feltöri mások elméjét, és a gondolataikban kutat fontos információk, összeesküvési tervek után. Mindezt pénzért. Egy nap azonban sötét és gonosz erő keríti hatalmába… beláthatatlan következményekkel.

„Sötét bűbáj és gonosz varázs a fantasy szerzők új generációjának legjobbjától.”
Booklist

Részlet a kötetből

„Néha azzal áltatom magamat, hogy kezdetben többen voltunk. Sokan akkor sem lehettünk, gondolom én. De talán csak többen, mint most.
Mi vagyunk a kisebbség, akiket a világ nem hajlandó elfogadni. Nincsen helyünk a mesék birodalmán túl, és már a meséket is betiltották. Külsőre semmiben sem különbözünk a többiektől. Pontosan úgy is viselkedünk, mint bárki más, sőt sok szempontból pontosan olyanok vagyunk, mint bárki más. Ugyanúgy járjuk az utcákat, a várost. Első pillantásra semmi különleges nincsen az életünkben – a gond akkor kezdődik, ha valaki alaposabban figyelni kezd. Közülünk sem mindenki tudja, kicsoda valójában. Egyesek a haláluk pillanatában sem sejtik, kik ők. Azonban vagyunk néhányan, akik ismerik az igazságot. Minket nem kapnak el soha. De attól még mindenhol ott vagyunk.
Higgyetek nekem. ”

Az írónőről

Samantha Shannon az Oxfordi Egyetemen diplomázott, mindössze 21 éves és máris világszenzáció. A fiatal írónőt a Harry Potter könyvek brit kiadója a Csontszüret első ötven oldalának elolvasása után magas előlegért szerződtette, és az év legizgalmasabb tehetségének tartja. A hét kötetesre tervezett sorozat, akár a Trónok harca vagy Az éhezők viadala, korunk nagy sagája. A regényfolyamot 24 országban a legjobb ifjúsági és fantasy kiadók adják ki, az első rész a megjelenést követően azonnal a sikerlisták élén landolt, a történetből készülő filmet pedig az Imagination Studios forgatja.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=NmEjbS3Se-0&feature=youtu.be

Fordította: Juhász Viktor
ISBN 978 963 293 287 3
Terjedelem: kb. 528 oldal
Ára: 3990 Ft

Kiadó: Athenaeum

Written by erika

1 Comments

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.