Megérkeztek a forgatható és szétszedhető Sony PC-k

A Sony másodpercek alatt tabletté alakítható notebookja és a világ legvékonyabb Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező tabletje a Sztárban sztár stúdiójában mutatkozott be a magyar médiának. A sokoldalú termékek novembertől az üzletekben is elérhetővé válnak.

1237491400703

Rendhagyó helyszínen mutatkozott be a Sony notebookok legújabb szériája, a PC teljesítményét és a tablet kényelmét egyesítő, pehelykönnyű VAIO® Tap 11, és az egyetlen mozdulattal laptopból érintőképernyős táblagéppé változtatható VAIO® Fit multi-flip™ PC. A notebookok, a tabletek és az asztali számítógépek tulajdonságait egyesítő innovatív termékeket a TV2 legújabb, Sztárban sztár című műsorának stúdiójában ismertette Jécsi Dávid, a Sony VAIO® magyarországi termékmenedzsere Liptai Claudia segítségével.

„A legújabb VAIO® termékek teljesen új színfoltjai a hazai notebook-kínálatnak. A Sony innovatív technológiáját és élvonalbeli formavilágát hordozó készülékek a felhasználók minden igényéhez alkalmazkodnak. A hagyományos laptopok funkcióin túl, az érintőképernyő és a digitalizáló toll segítségével az új termékek valóban minden helyzethez tudnak alkalmazkodni, legyen szó jegyzetelésről, szórakozásról, munkahelyi prezentációról vagy kreatív feladatok bemutatásáról” – emelte ki a termékmenedzser.

Az egyetlen mozdulattal bemutató módba állítható VAIO® Fit multi-flip™ PC érintőképernyőjén Full HD-ben nézhetjük végig a kiválasztott tartalmakat. A 8 megapixeles hátoldali kamera még gyenge fényben is tiszta, részletgazdag felvételeket készít. A digitalizáló tollal és a VAIO Paper applikációval kézzel írt megjegyzéseket, rajzokat készíthetünk, vagy egyszerűen szerkeszthetjük képeket tartalmazó dokumentumainkat is.

1237491400720

Az ultrakönnyű, szétszedhető, 11,6”-os érintőképernyővel rendelkező VAIO® Tap 11 a világ legvékonyabb Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező tablet PC-je*. A készülékhez tartozó vékony, vezeték nélküli billentyűzet mágnessel kapcsolódik a képernyőhöz, használaton kívül pedig a kijelző védelmét is szolgálja. A billentyűzet kényelmes gépelésre ad lehetőséget akkor is, amikor a képernyő távolabb van a felhasználótól.
A sokoldalú VAIO Tap 11 tablet PC infravörös távirányítóként alkalmas tv-k, házimozik és egyéb, infravörös szenzorral rendelkező készülékek irányítására is. A Window Store-ból ingyenesen letölthető SideView alkalmazás segítségével az új tablet a BRAVIA TV-k második képernyőjeként is funkcionál: böngészhetünk a programok között, érdekes információkat tudhatunk meg a műsorokról és rengeteg más hasznos tartalmat fedezhetünk fel.

A Sony legújabb eszközeihez hasonlóan a tökéletes képminőséget mindkét notebook esetében a TRILUMINOS® Display for mobile kijelző és Full HD érintőképernyő biztosítja, a vezetékek nélküli egyszerű tartalommegosztást pedig az egyérintéses (NFC) technológia teszi lehetővé.

A VAIO® Fit multi-flip™ PC, valamint a VAIO® Tap 11 termékjellemzői az alábbi linkeken elérhetőek:
http://www.sony.hu/product/vn-tap-11/tab/overview
http://www.sony.hu/product/vn-fit-a/tab/overview?cpint=15044706

 

Related Posts

PlayStation 4 – túl az 5 millión

A Sony Computer Entertainment (SCE) bejelentette, hogy a PlayStation®4 globális értékesítése meghaladta az 5,3 millió eladott példányt, és továbbra is dinamikusan növekszik.

A Sony már 2,1 millió Playstationt adott el

A PLAYSTATION®4 (PS4™) nemzetközi eladásai meghaladták a 2,1 millió darabot, miután az új konzol Európában, Ausztráliában és Latin Amerikában is piacra került.

Sony zenelejátszók a minőségi zeneélmény szolgálatban

A Universal Music, a Warner Music és a Sony Music Entertainment népszerű dalaival kerülnek forgalomba a legújabb, nagy felbontású zenefájlokat lejátszó Sony audiokészülékek. A vállalat…

Új év, új én: tippek a séftől és a gyógytornásztól az életmódváltáshoz

Az újév beköszöntével elindul a fogadalmi hullám, sokan döntenek úgy, hogy radikális változást szeretnének elérni, és 2024-ben az egészség lesz fókuszban az életükben. Ám jobb,…