Itt vannak a Pandora új karácsonyi ékszerszettjei

December 24-ig kaphatók a boltokban a Pandora kedvezményes árú, személyre szabható karácsonyi szettjei. Az összeállítások mellett a téli kollekció játékos és nőies darabjai is elérhetőek.

390354CZ PANDORA_2013-03-12_12-002_NEW_cmykA Pandora weboldalán (www.pandora.net) található Karkötőtervező segítségével bárki könnyedén összeállíthatja a stílusához illő ékszereket. Sőt, aki szeretné megkönnyíteni ismerősei, barátai dolgát
az ajándékválasztásban, egy pár kattintással el is küldheti egyéni kívánságlistáját szeretteinek. Biztosan értékelni fogják a segítséget, hiszen így garantáltan olyan ajándék kerül a fa alá, amivel örömet okoznak.

Játékos ékszerek

Minden felnőttben lakozik egy gyermek, tartja a mondás. Egy játékos ékszer tökéletes ajándék testvérünknek, gyerekkori barátainknak, akikkel szívesen emlékszünk vissza a régi közös karácsonyokra.

Kifinomult és nőies

Christmas_packshot_3_CMYK

Sokatmondó ajándék egy különleges hölgynek. Garantáltan felragyog az arca annak, aki igazán közel áll a szívünkhöz a csillogó pavé ékszerek és fazettált muránói üveg charmok láttán, melyek többet mondanak ezer szónál.

Szilveszteri ragyogás

390354CZ

Szilveszter az év egyik legkülönlegesebb estéje, amikor mindenki a legjobb formáját hozza, szépen felöltözik és ünnepel. Köszöntsük az új évet és a ránk váró új kihívásokat stílusosan!

Related Posts

Ékszerbe zárt értékek – Forradalmi kollekciót mutatott be a PANDORA

Mi motiválja a nőket? Mi az a belső érték, amely tereli és kíséri őket egy életen keresztül, mi az, amire támaszkodhatnak, amikor csapkodnak felettük a…

Mesél az elvarázsolt erdő – A PANDORA 2013-as őszi kollekciója

Törékeny nőiesség, klasszikus elegancia, varázslatos lények és az őszi természet élettel teli energiája – misztikus világba kalauzol minket a Pandora öt új ékszer szettből álló…

Diké – a porcelánba álmodott érzés

A HUNGORO Ékszer és Csokoládé kiállításon mutatta be először a Hollóházi Porcelángyár új divatékszer kollekcióját, melyet DIKÉ márkanév alatt jelenít meg a piacon.

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság…