Könyvelőzetes: Dr. Gyarmati Andrea: Gyere velem gyógyítani!

2014. december 9 – én érkezik sokak kedvencének, Gyarmati Andreának új könyve. Egészségügyi témában ő egy hiteles szakember, és egy szerethető, olvasható író is. Új könyve rövidesen a boltokban a Jaffa Kiadó gondozásában.

2897_1
Amikor kezdő anyuka voltam, Dr. Spock könyve volt a bibliánk. Nos, én is arról ábrándoztam évek óta, hogy a gyakorlatban jól használható tanácsadó könyvet írjak, ami mindig kéznél van – segít, míg az orvos meg nem érkezik, megnyugtat, ha kételyed támad, sőt, nyaralni is elkísér, ha a szükség úgy hozza.
Azokat a betegségeket, tüneteket és kérdéseket mesélem el most neked, amikkel a leggyakrabban találkoztam 35 éves gyermekorvosi pályafutásom során – méghozzá úgy, ahogyan azt a rendelőben és az otthon meglátogatott gyermekek vizsgálata során láttam.
Szeretnélek magammal vinni gyógyítani, hogy tudd mi miért történik, hogy lásd, mit csinál az orvos, és persze azért, hogy bizonyos esetekben te magad is segíthess, ha baj van. Velem tartasz?

Related Posts

Az egészséges életmód maga a szabadság – Hogyan előzzük meg a fájdalmat, a sérülést és a betegséget

Az egészséget akkor a legnehezebb visszaszerezni, ha már megtörtént a baj. Éppen ezért hívják fel a figyelmet egyre több fórumon a prevencióra. Kevés azonban az…

Könyvajánló: Belső Nóra : Depresszió

Depresszió. Egy sokak életét megkeserítő és tönkretevő állapot, amely megosztja a gondolkodó embereket, és amellyel sokan mind a mai napig nem tudnak mit kezdeni. Vajon…

Könyvajánló – Bauer Barbara: Porlik, mint a szikla

Sorsfordító történelmi események, szívekben megőrzött legendák, vérzivataros időkön átmentett hagyományok – egy család több generációjának megindító és elgondolkodtató históriája Bauer Barbara legújabb regényében.

Könyvajánló – Rangos Katalin: A képzett beteg Orvosokkal beszélgetek

„Ha kicsit is fontosak vagyunk magunknak (én például nagyon!), kell, hogy tudjunk az ebben a kötetben taglalt betegségekről. S ha ráadásul Rangos Kati kérdezi a…