• elomagazin  /
  • Könyv   /
  • Könyvbemutató – leitner Olga: Azok a csodddálatos férfiak!
Könyvbemutató – leitner Olga: Azok a csodddálatos férfiak! covers_359251-708×350 Full view

Könyvbemutató – leitner Olga: Azok a csodddálatos férfiak!

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2015.10.01-én 18 órára a Fókusz Könyváruházba, ahol Leitner Olgával Borsos-Kőszegi Erika pszichológus beszélget majd legújabb könyvéről.

A kapcsolatok elején imába foglaljuk a nevüket, tojunk a legjobb barátnőnk fejére is, aztán ahogy telik az idő, úgy tépjük ki a hajunkat egyenként, és már inkább idegesítenek minket benne az egykor imádott dolgok. Aztán megállunk egy pillanatra az ajtóban, s csak nézzük őt: Elmélázunk azon, hogy hiába pofázunk, a lábát már megint a dohányzóasztalra polcolta fel, miközben belesüpped a kanapéba a kinyúlt melegítőjében. A nagylábujja is lassan kikandikál a pókhálós zoknijából. A pár napos borostán sósmogyoró darabkák csillannak meg a tv fényeiben. Néha egy puki, néha egy büfi. Nem lát, nem hall. Mi pedig már nem nyafogunk azon, hogy jobb lenne egy gyertyafényes vacsora. Odakucorodunk mellé, összehúzzuk magunkat kicsire, befúrjuk a fejünket a nyakába, szagoljuk a bőre illatát és megnyugszunk. Mégis csak itt van. Velünk. Mellettünk. Valamit morgott is, hogy így nem kényelmes neki, de nem baj. Szeretjük így is, úgy is. Néha jobban, néha kevésbé. És, hogy szükségünk van rá, az biztos.

„Mert egy nőnek minden gondolata a férfi. Ha van, akkor azért, ha nincs, akkor azért. Ha udvarol, akkor azért, ha megcsalt, elhagyott minket, akkor meg azért. Mindig van okunk velük foglalkozni. Egy dolog változik csupán: Az, hogy örömmámorban úszunk tőlük, vagy éppen a letargia lesz úrrá rajtunk. Tök mindegy. Életcélunk: A férfi. De miért?!” – Részlet a Bakker, azok a csodddálatos férfiak! című könyvből

Helyszín:
Fókusz Könyváruház Budapest Rákóczi út 14., Budapest, 1072

Esemény linkje a Facebook oldalon:
https://www.facebook.com/events/1667079866841080/

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.