Samsung Galaxy S7 és S7 edge

Bemutatkozik a Samsung Galaxy S7 és S7 edge

A Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge az elegáns külsőt egyesíti a nagy teljesítménnyel, melyhez fejlett kamerafunkció, vízállóság és külső memória kapcsolódik.

A Samsung bemutatta Galaxy termékcsaládjának legújabb tagjait, a Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge modelleket. A mai felhasználók életstílusához szabott Galaxy S7 és Galaxy S7 edge élen jár a kifinomult megjelenés, a továbbfejlesztett kamera és a könnyen használható szoftverfunkciók terén. Emellett a felhasználó más termékek, szolgáltatások és élmények egész galaxisához kapcsolódhat vele.

„Legyen a világ fényesebb, élesebb, kényelmesebb és szórakoztatóbb! Ezeket a célokat tartottuk szem előtt, amikor megalkottuk a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge modelleket. Az új készülékek az elegáns külsőt fejlett funkciókkal párosítva nyújtanak páratlan mobilélményt” – jelentette ki DJ Koh, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának elnöke. „Olyan technológiát adunk vevőink kezébe, amely gazdagabbá teszi életüket, és tovább dolgozunk olyan megoldások kifejlesztésén, amelyek eddig lehetetlennek tűntek.”

Fejlett kamera: kiváló minőségű képek bármikor, bárhol

Az okostelefonok között elsőként a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge kapott Dual Pixel kamerát, így világosabb és élesebb képek készíthetők még gyenge fényviszonyok között is. A forradalmian új technológiának, a tágabb rekesznek, a nagyobb fényerejű objektívnek és a nagyobb érzékelő pontoknak köszönhetően a kamera rövidebb záridőkre és pontosabb automatikus élességállításra képes még kevés fényben is. A Motion Panorama nevű új felvétel készítési mód mozgást visz a hagyományos panorámafotókba, így a nézőt teljesen magával ragadja a vizuális élmény.

Még tökéletesebb külső és funkciók

Az 5,1 hüvelykes Galaxy S7 és az 5,5 hüvelykes Galaxy S7 edge 3D üvegből és fémből készül – a kecses külső nemcsak strapabíró, hanem kényelmesen kézre is áll. Akár munkára, akár játékra használják a telefont, a készülék új Always-On Display funkciója egyszerű, érintés nélküli élményt ad a felhasználóknak, akiknek így nem kell aggódniuk, hogy lemaradnak egy hívásról vagy fontos értesítésről.

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge víz- és porálló (az IP68 szabvány szerint), ráadásul ehhez nem kellett kompromisszumot kötni a dizájn terén sem. A Galaxy S7 edge modellt felvértezték az Edge UX fejlett technológiájával, ami kényelmet és fokozott hatékonyságot kínál azáltal, hogy gyorsan elérhetővé teszi a felhasználó kedvenc funkcióit, mint például az e-maileket, a szelfi és panoráma módot, vagy akár más fejlesztők alkalmazásait.

Továbbfejlesztett teljesítmény:a töltéstől a játékig

A Galaxy S7 és Galaxy S7 edge gyorsan feltölthető mind vezetékes, mind vezeték nélküli technológiával. Emellett a hibrid SIM-kártyafoglalat lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy microSD kártya behelyezésével akár 200 GB-ig bővítse a tárhelyet. Bizonyos országokban pedig a foglalat duál SIM-kártyával is használható.

A Samsung jelentős hardver- és szoftverfejlesztéseket is végzett annak érdekében, hogy optimalizálja a Galaxy S7, illetve a Galaxy S7 edge által nyújtott játékélményt. A nagyteljesítményű processzor és a nagyobb kapacitású akkumulátor hosszabb játékidőt tesz lehetővé, a készülék túlmelegedését pedig belső hűtőrendszer akadályozza meg. A játékosok számára készült új bővítmény, a Game Launcher lehetővé teszi az akkumulátorfogyasztás kezelését és az értesítések minimalizálását. Ráadásul a felhasználó felveheti a játékot, és a képernyőjét is megoszthatja, hogy másokkal játsszon. A Galaxy S7 és Galaxy S7 edge által is alkalmazott Vulkan API technológiának köszönhetően a nagy teljesítményigényű grafikus játékok kevésbé fogyasztják az akkumulátort.

A Galaxy élmény

A Samsung folyamatosan fejleszti a készülékeit, a szoftvereit és a szolgáltatásait annak érdekében, hogy olyan eszközöket adjon a felhasználók kezébe, amelyekkel minden eddiginél jobban lehet kapcsolatokat teremteni, élményeket megosztani és megszervezni, vagyis még többet kihozni az életünkből. A cég újraértelmezi a „lehetséges” fogalmát, túllép a mai technológiákon, lenyűgöző mobilélményt teremtve.

A Samsung számára nincs lehetetlen. Páratlan mobilélményt élhetünk át, ha például összekapcsoljuk a Galaxy S7,Galaxy S7 edge mobilunkat az új Gear S2 Classic-kal, és így nyomon követhetjük előrehaladásunkat a fitness vagy a sport terén. Vagy „beutazhatjuk” a világot, ha összekapcsoljuk a telefont a Gear VR-ral.

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékeken elérhető a legjobb mobilfizetési szolgáltatás is: a Samsung Pay biztonságos, egyszerű, és szinte mindenhol használható. A Samsung KNOX, az ujjlenyomat-felismerés és a fejlett tokenizációval védett Samsung PayNFC-t, illetve mágneses adatátviteli (MST) és vonalkód technológiát alkalmaz, így a mobilfizetés minden eddiginél több helyen, és több vásárló számára elérhető.

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge március közepétől kerül forgalomba.

Related Posts

Szürreál és absztrakt – zsebben hordott művészet

Mobillal készült fotókból nyílik online kiállítás Szürreál és absztrakt – zsebben hordott művészet címmel a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) weboldalán, a megnyitó szerda…

Az új Neo QLED tévék szemkímélő tanúsítványt nyertek

A Samsung 2021-es Neo QLED televíziói az elsők között kapták meg az elismert minősítő intézet, a Német Elektrotechnikusok Szövetségének (VDE) Szemkímélő tanúsítványát. Az elismerés tovább…

Nánási Pál is Huawei márkanagykövet lett – Mostantól okostelefont is használ a fotózáshoz az ismert művész

A népszerű magyar fotográfus, Nánási Pál is csatlakozott a Huawei legújabb csúcskészüléke, a Mate 10 Pro nagyköveteihez. Az együttműködésnek köszönhetően a fotóművész új oldaláról, okostelefonos…

Bejelentették a világ legnagyobb fotóversenyének nyerteseit – Sony World Photography Awards 2017

Az Év Fotósa elismerést és a győzelemmel járó 25 000 dolláros pénzdíjat a belga fotográfus, Frederik Buyckx nyerte el A Nyílt kategória győztese ebben az…