Könyvajánló – PIERCE BROWN HAJNALCSILLAG

Május 10-én jelenik meg Pierce Brown Vörös lázadás-trilógiájának az utolsó része, a Hajnalcsillag. A kétszeres Goodreads Choice Awards nyertes szerző többszörös New York Times bestseller trilógiája az utóbbi évek egyik legnépszerűbb sci-fi sorozata, már elkeltek a megfilmesítési jogai, a rendezői székben Marc Forster (Z világháború, Papírsárkányok, Én, Pán Péter) ül majd.

Darrow békében élt, de az ellenségei háborúba kényszerítették. Az Arany uralkodók felakasztották a feleségét és rabszolgasorba taszították a népét. ė azonban nem törĘ dött bele a sorsába, nem adta fel: mindent kockáztatva beépült az Aranyak közé, és lehetetlent nem ismerve harcolt és élt túl mindent, hogy végül elindíthassa a forradalmat, ami darabjaira szedi a marsi rendszert. Most eljött az idĘ , a forradalom kezdetét veszi. Pierce Brown a Vörös lázadás-trilógiával robbant be 2014-ben a sci-fibe, és a hirtelen sikerének köszönhetĘ en mára olvasók milliói rajonganak érte a világ minden táján. A Hajnalcsillag a megkoronázása e diadalmenetnek, egyben méltó befejezése az utóbbi évek legnépszerűbb sci-fi sorozatának.

„A Vörös lázadás-trilógia utolsó részében, az elsöprĘ erejű és azonnal beszippantó Hajnalcsillagban már nem csak a tétek, de a világ is óriási: bĘ dületes üldözési jelenetek és a háttérben csendben megvívott riválisharcok váltják egymást fénysebességen, a filmszerű párbeszédek pedig rég nem látott eredetiséggel gerjesztik a feszültséget.”Entertainment Weekly „A Michael Bay filmjeire jellemzĘ akciójeleneteket senki nem találja ki és írja meg annyira jól, mint Pierce Brown. Kivétel nélkül mindegyik Ę rülten véres, lehengerlĘ és lélegzetelállító. Minden és mindenki folyton száztíz százalékon pörög.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..