• elomagazin  /
  • Zene   /
  • Carpool karaoke Sziget hetijegyekért – Száguldj a Europcarral a Sziget fesztiválra
Carpool karaoke Sziget hetijegyekért – Száguldj a Europcarral a Sziget fesztiválra 13620238_577472779078684_5930535623814066150_n Full view

Carpool karaoke Sziget hetijegyekért – Száguldj a Europcarral a Sziget fesztiválra

A visszaszámlálás elkezdődött, augusztus 10-én ismét elkezdődik Európa egyik legnagyobb zenei és kulturális fesztiválja, a Sziget! Szeretnél te is részese lenni a felhőtlen szórakozásnak, ahol igazán szabadnak érezheted magadat? Figyeld a Europcar Facebook oldalát ahol páros napi- és hetijegyeket nyerhetsz.
Ha nyár, akkor fesztivál szezON! Ennek örömére a Europcar Autókölcsönző nyereményjáték sorozatot indított a Facebook oldalán, ahol a páros napijegyeken kívül még két darab páros heti bérletet is lehet nyerni.
Hogyan válhatsz te is boldog Sziget bérlet tulajdonossá?
Nincs más dolgod, mint egy manapság igen trendi, úgynevezett „Carpool karaoke” videót vagyis egy kocsiban éneklős videót készíteni és elküldeni a europcar@europcar.hu email címre. A videóban lehet énekelni, tátogni, halandzsázni… a lényeg, hogy autóban készüljön a felvétel. Természetesen nem kell, hogy mozgásban legyen az autó, mert fő a biztonságos vezetés. A beküldött felvételeket a játék szervezői feltöltik a Europcar Facebook oldalára, ahol a legtöbb szavazatot kapó videó készítői lesznek a szerencsés nyertesek. A játékhoz kedvcsináló videót Kiss Norbi kamionversenyző már el is készítette párjával: https://www.youtube.com/watch?v=E0fQHkPEsXU&feature=youtu.be.
A nyereményjáték sorozatról további információ a Europcar Facebook oldalán található.

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.