Harry Potter – Mágikus tárgyak színezőkönyv

A Harry Potter színezőkönyv, a Mágikus lények, valamint a Helyek és karakterek után itt a Mágikus tárgyak színezőkönyve. A sorozatot mind a gyerekek, mind a felnőttek nagyon élvezik, a színező sem biztos, hogy csak a gyerekek karácsonyi ajándéka lesz.

1254732

Harry Potter világa a repülő seprűktől a harapós tankönyveken át az éneklő kalapokig tele van mágikus tárgyakkal. Ez a színezőkönyv a Harry Potter-filmek izgalmas kellékei által ihletett részletgazdag rajzokkal lehetőséget ad a rajongóknak, hogy kiszínezzék a rivallókat és a horcruxokat és mindent, ami a szemük elé kerül. A könyvben a jelenetfotókból és a filmhez készült lenyűgöző grafikákból is találunk válogatást, amely további ihletet adhat kreativitásunknak.

Kiadó: Gabo / Talentum
Oldalszám: 96 oldal
Megjelenés: 2016. szeptember 07.
Méret: 280 mm x 210 mm x 12 mm
ISBN: 9789634063322
Köszönet a könyvért a Gabo Kiadónak!

Related Posts

Könyvajánló – Karen Harvey: Arcfestés

Több mint 30 mintát mutat meg a kötet, lépésenként illusztrált, könnyen követhető leírásokkal, amelyek bármilyen gyermekrendezvényre, vagy éppen a közelgő halloween-re örömöt okozhatnak a gyerekeknek.

Soósné Dr. Kiss Zsuzsanna: A sikeres családalapítás többé nem titok

A sikeres családalapítás és csecsemőnevelés nemcsak a szülők szeretetén, hanem tudásán, felkészültségén is alapul. A sikerhez vezető út pedig nem titok!

Könyvajánló – Nicola Yoon: Minden, minden

A Minden, minden egy érdekes alaphelyzetre építve indít, talán még az írásmódot is lehet szokatlannak nevezni, a sok kis apróság közbevetése miatt, ám sajnos a…

Könyvajánló – David Macaulay – Hogy működik?

 Látszólag gyermekkönyv, alaposabban megnézve viszont kiderül, hogy minden korosztálynak szól David Macaulay Hogy működik? című könyve. Olyan tárgyakat, járműveket, technológiákat sorol fel ebben az igen…