A LOW RIDER S LETT AZ ÉV LEGJOBB CRUISER MOTORJA MY16.5 Campaign Shoot - MY16.5 Campaign Shoot Full view

A LOW RIDER S LETT AZ ÉV LEGJOBB CRUISER MOTORJA

 

A Harley-Davidson Low Rider S nyerte el az év legjobb cruiser motorja címet. Ráadásul duplán zsebelte be az elismerést, először a Cycle World ítélte oda neki, majd a Motorcyclist Magazine is őt választotta a legjobbnak. Ez nem kis dicsőség, hiszen a két legismertebb amerikai szaklapról van szó. De minek köszönhető a modell elsöprő sikere?
Kérdésünkre a választ a Motorcyclist Magazintól kapjuk meg: „Az erő és a súly aránya ugyanolyan fontos a cruisereknél, mint a sportmotoroknál.”

MY17 Lit Book Imagery
MY17 Lit Book Imagery

A Low Rider S, a Harley-Davidson S széria modellje, amelyet a Dark Custom stílus és a Hot-Rod formula hívott életre. Azaz, építsd be a legnagyobb motorod a lehető legkönnyebb vázba, amit csak képes vagy gyártani. A Harley-Davidson pedig bölcsen követte a formulát, a Screamin’ Eagle 110 köb-inche Twin Cam motorblokkot párosította a karcsú Dyna vázhoz, ami hihetetlen jó összhatást eredményezett. Egyszerre erőteljes és könnyen kormányozható. Minimalista stílus, maximális hatás – egy igazi agresszív, teljesítményalapú motor!

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.