Woodstock legendás zenekara az Open Road Festen

Peace – Love – Freedom – a legendás blues-rock banda, az angol Ten Years After érkezik a Harley-Davidson Open Road Festre. A 60-as, 70-es évek rock himnuszai és blues balladái repítenek vissza minket a szabadság mámorába, a lázadás földjére, egyenesen Woodstockba.
Adott egy emblematikus együttes, amihez olyan dalok fűződnek, mint a nemzedéki himnusszá lett ’I’m Going Home’, vagy az ’I’d Love To Change The World’ – egy vérbeli zenekar, akikből még mindig elemi erővel árad a rock. Évtizedek jöttek-mentek, de az idő múlásával sem veszítettek lendületükből, bár a legendás gitár-virtuóz Alvin Lee – aki 2005-ben fellépett az Open Road Festen – már az égiek zenekarában játszik, de Marcus Bonfanti-val friss vér került a veterán banda véráramába. A blues csodagyerekének is emlegetett új frontember 2014-ben csatlakozott, azóta új stúdió lemezt adtak ki és nagy sikerű koncertekkel turnézzák körül a világot.
2017-ben Alsóörsre érkezik a Marcus Bonfanti- gitár, ének, Colin Hodgkinson- basszus és a két ősalapító, Ric Lee-dob, és a Chick Churchill-orgona összeállítású négyes fogat. Olyan dalok csendülnek majd fel az Open Road Fest színpadán, mint a ’Gonna Run’, ‘Nowhere To Run’, vagy a ‘I Say Yeah’ című, Alvin Lee szerzemények, melyeket eddig még sosem játszott élőben a zenekar. Lehengerlő gitárjátékra és látványos show-ra készülhetünk, elementáris energiák borzolják fel majd a Balaton vizét.
De a gigantikus slágereket sem maradnak el; úgy, mint az ’I Woke Up This Morning’, ’Love Like A Man’, ’The Hobbit’, vagy a ’Choo Choo Mama’ – légy ott, amikor életre kell Woodstock szelleme – váltsd meg kedvezményes, early-bird bérleted a zene, a motorok és a szabadság birodalmába!
Találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open Road Festen – ’Feel the Freedom’!
Alsóörs – 2017. Június 7-11.

Related Posts

Kezdődik a Végső Visszaszámlálás, az Open Road Fest nagyszínpadán a EUROPE!

Június 13-án 22.00-ás kezdettel egyedülálló fényárba borul a 16. Open Road Fest nagyszínpada, amikor is felcsendül a rock egyik univerzális himnusza, a Final Countdown! A…

Óriási hangulat volt a 15. Harley-Davidson Open Road Festen!

Motorral vagy anélkül, barátokkal vagy családdal – a 15. Open Road Fest-en mindenki megtalálta, amit a nyár első fesztiválján keresett!

Fergeteges dzsembori a Harley 120. születésnapján

Néhány napja ért véget a 120 éves Harley-Davidson® jubileumi fesztiválja a budapesti Puskás Aréna Parkban, Magyarország nemzeti stadionjának parkjában. A június 22-25. között megtartott fesztivál…

Itt az első 15 fellépő a 21. Harley Fesztiválon

A hazai rockzenei élet színe-java képviselteti magát a 21. Harley-Davidson Open Road Festen, köztük olyan legendás zenekarok, mint a Tátrai Band, a P mobil, Deák…