Könyvelőzetes: Megan Abbot: Majd megismersz megan_abbott_majd_megismersz_b1_300dpi Full view

Könyvelőzetes: Megan Abbot: Majd megismersz

Meddig mennél el, hogy megvalósítsd az álmod?

Katie és Eric Knox az egész életüket 15 éves lányuknak, Devonnak szentelték, aki ragyogó tornásztehetség, esélyes az olimpiára. Azonban néhány héttel az egyik legfontosabb verseny előtt egy erőszakos haláleset rázza meg szűk tornászközösségüket, és veszélybe sodorja mindazt, amiért olyan keményen küzdöttek.

megan_abbott_majd_megismersz_b1_300dpi

Ahogy a szülők közt a pletyka szárnyra kel, és titkos szövetségekre derül fény, Katie megszállottan igyekszik összetartani a családját, miközben a bűntény ellenállhatatlanul magába vonja. Amire fényt derít – a lánya félelmei, a saját házassága és önmaga kapcsán –, döntés elé állítja. Vajon van-e olyan ár, amit nem adna meg Devon álmának megvalósításáért?

Az Edgar-díjas Megan Abbott letehetetlenül izgalmas, feszültséggel teli és fordulatos regényt írt a szülői áldozatvállalásról, családi titkokról és a becsvágy mindent elsöprő erejéről.

Megjelenés: február 21.

Kiadó: Agave
„Abbott biztos kézzel repíti az olvasót a tornászok versengéstől túlfűtött arénájába, ahol nem csupán családok, hanem egész közösségek álmai és ambíciói nyugszanak egy tizenéves lány karcsú vállain. Egyedülálló.”
Paula Hawkins, A lány a vonaton szerzője

„A feszültség az első oldal második bekezdésében kezdődik és briliánsan fonja át a regényt, felkavar és megráz. Minden percét élveztem.”
Fiona Barton, Az özvegy szerzője

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.