Óbudai Kézműves Sörök Fesztiválja

Ahogy beköszönt a nyár más szemmel nézünk a sörre, hiszen a tikkasztó hőségben igazán méltó befejezése a napnak egy pohár hideg sör.
Június 9 – 11. között egy egész hétvégénk lesz arra a Fő téren, hogy új ízeket fedezhessenek fel. A bemutatók, workshopok pazar kínálatot tárnak a közönség elé, s közben megismerhetjük a sörfőzdék és a sörkészítés történetét is.

Az elmúlt években már megszokták a látogatók, hogy a rendezvényeinken az egyedi kézműves sörök mellé fantasztikus programok, kulturált környezet és ínyenc gasztronómiai háttér tartozik. Itt jól érezheti magát az egész család, mert nem csak a gyöngyöző falu korsók rejtenek igazi csemegéket, hanem a gasztroudvar és a színpadok kínálata is. S bár a cél nem az, hogy mennyiségi rekordok szülessenek a kóstolások során, azért két sörfőzde remekei között jól esik pár falat finomság, ami elválasztja az ízeket. A kenyérlángostól a kolbászon át a komplett főételekig terjed a kínálat, de lesz rétesvonat, óriáspalacsinta és zamatos kávék egész sora.

Pénteken a Spencer Hill Magic Band és Ocho Macho, szombaton Gabrieli, az 1-ső pesti Rackák – Ferenczi György és a Rackajam és Deák Bill Gyula, vasárnap pedig a MÉZ a Bohemian Betyars és a Balkan Fanatic ad koncertet.

S aki figyelmesen végighallgatja a tudnivalókat, s Fortuna kegyeltje is, az sörválogatást, egyedi korsót, vagy akár egy kétszemélyes sörfőzdei látogatást is nyerhet, korlátlan fogyasztással.

Mindenkit szeretettel várunk, aki szívesen tölti a hétvégét jó társaságban, remek zene mellett finom söröket kóstolgatva.

Related Posts

III. Indoor Sörfesztivál a 100 éves Gellértben

Korlátlan sörkóstolással nyit újra sörhotel! Az ország legnagyobb sörkocsmájává válik február 16-18 között a Gellért Hotel. Az idén 100 éves szálloda falai közt mintegy 100…

RÖVIDESEN KEZDŐDIK A 21. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL

Életmód hétvége a legújabb táplálkozástudományi ajánlásokkal – nem csak növényevőknek!

Liba sushi, sörkurzus és skót-magyar sörvacsora az V. Márton napi Borfesztiválon

Borok-Libák-Fűszerek címmel négynapos Márton napi Borfesztivál csalogatja a gasztronómia szerelmeseit – november 5-8 között – a Gellért Szállóba, ahol nem mindennapi kínálatban lesz részünk. A…

Törkölypálinka fokról fokra

A törkölypálinka a köztudatban még mindig úgy él, mint a jó gyümölcspálinkák felkarolt mostohatestvére. Pedig egyre több hazai és nemzetközi versenyen arat sikert. Lassan, de…