• elomagazin  /
  • Zene   /
  • Fishing on Orfű és Dancing in the nightclub
Fishing on Orfű és Dancing in the nightclub 18118774_1430203560336151_8931569179678067021_n Full view

Fishing on Orfű és Dancing in the nightclub

A „nightclub” ebben az esetben jelentheti számodra a kis kedvencedről elnevezett Nagy Színpad előtti küzdőtéren való őrjöngést, de ugyanakkor az erdő mélyén, a tábortűz körüli meghitt andalgást is. A „Fishing” értelmében pedig, kifoghatod magadnak a számodra legkedvesebb programot a koncertek kezdetéig.

A szervezők ugyanis az idén 10 éve működő fesztivál közönségét jobbnál-jobb programokkal várják. Csatlakozhatsz fröccs, vagy sörtúrára a kedvenc zenészeid vezetésével Orfű területén, de ha inkább kikapcsolódnál az este előtt, színházi előadásokat tekinthetsz meg a FOO Színházkertben, ami egy röpke negyed órás sétát jelent a kemping terültétől. Színpadra lép a L’art pour l’art-tól kezdve, Mucsi Zoltánon keresztül, Mácsai Pálig rengeteg nagy tehetség. Idén az apróságok is nagy figyelmet kapnak: az ovisoknak minden nap játszótér áll rendelkezésükre és különböző hagyományőrző, kézműves foglalkozások. A sulisoknak alkotó, kreatív-barkács műhely lesz fenntartva, számos közösségi program mellett. A Medvehagyma házban pedig sportfoglalkozások, ezen kívül mese-, és kincskereső túrák szórakoztatják majd a fiatalokat. A zenei felhozatalnál fölösleges lenne megemlíteni külön a magyar alternatív zene nagyjait, hiszen napestig sorolhatnánk. Azonban a repertoár, különböző stílusú és nemzetiségű fellépőkkel is bővült. A ’68 nevű amerikai hardcore banda és a Black Peaks(UK) progresszív metál csapat mellett, a Red Fang érkezik a west-side-ról, hogy elárassza az orfűi partot stoner metállal. Fontos megemlíteni még a The Midnight Barbers-t(UK), akik szintén nem először járnak Magyarországon.
Végső soron, úgy gondolom, egy ilyen lehetőséget bűn lenne kihagyni (nem véletlenül teltházas minden évben), csak úgy, mint, a fesztivál „hivatalos” másnap-elleni startját: A Kávé Házat, ahol Tóth Sándor kávémester biztosítja egy jó nap kezdetét.

Szauer Lilla

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.