A ROMAZURI CÍMŰ FRANCIA VÍGJÁTÉK RENDEZŐJE BUDAPESTEN romazuri_plakat Full view

A ROMAZURI CÍMŰ FRANCIA VÍGJÁTÉK RENDEZŐJE BUDAPESTEN

A Bazi nagy francia lagzik után Christian Clavier újra a filmvásznon!


Philippe de Chauveron, a ROMAZURI című fergeteges francia vígjáték rendezője a film hazai premierje alkalmából hamarosan Budapestre látogat. A komédia főszereplőjét, a mérsékelten sikeres, szabad szellemű írót, aki villájába kénytelen befogadni egy kilenctagú roma családot, Christian Clavier alakítja. Philippe de Chauveron előző filmje, a Bazi nagy francia lagzik minden idők Top10 Legnézettebb francia filmjei közé is bekerült és hazánkban is nagy sikert aratott. A ROMAZURI június 8-ától látható a hazai mozikban a Cinetel forgalmazásában szinkronizáltan és felirattal egyaránt.

Vajon te hogy reagálnál, ha egy kilenctagú roma család a szomszédodba költözne? És ha a kertedbe? Majd a nappalidba? A ROMAZURI (Á Bras ouverts) című francia vígjátékban ez történik ugyanis a felesége szoknyája mögött élő, mérsékelten sikeres, szabad szellemű íróval, Jean Etienne Fougerole-lal (Christian Clavier), akinek új könyve, a Tárt karokkal aktuális témát boncolgat: nyújts segítséget a rászorulóknak! Egy tévévita során egy harcias újságíró felszólítja Fougerole-t, hogy a nagy szavak helyett mutasson példát! A műsoron fellelkesülve másnap reggel egy kilenctagú roma család jelenik meg Fougerole villája előtt, akiket a jómódú család ezek után kénytelen mosolyogva, tárt karokkal vendégül látni. A vendégeskedés lassan együttéléssé nyúlik, megannyi mulattató helyzetet szül, és olyan változásokat hoz az elit franciák életébe, melyeket legvadabb álmaikban sem gondoltak volna…
Philippe de Chauveron előző filmje, a Bazi nagy francia lagzik a 2014-es legbombasztikusabb sikere volt Franciaországban, és az Életrevalók óta a legnagyobb bevételt elért francia filmmé is vált hazájában és minden idők Top10 Legnézettebb francia filmjei közé is bekerült. A filmet a hazai közönség is szerette, több mint 100.000-en váltottak rá jegyet.
Csakúgy, mint a Bazi nagy francia lagzikban, a ROMAZURI főszerepét is Christian Clavier (magyar hangja Szilágyi Tibor) alakítja, aki mára a francia komédia egyik legismertebb és legnépszerűbb alakjává nőtte ki magát. A magyar nézőknek is ismerős lehet olyan filmekből, mint a Jöttünk, láttunk, visszamennénk-filmek, valamint az Asterix-sorozat. A ROMAZURI című francia vígjáték június 8-ától látható a hazai mozikban a Cinetel forgalmazásában szinkronizáltan és felirattal egyaránt.

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.