• elomagazin  /
  • Könyv   /
  • Könyvajánló – Szívek dallama – Szeretni sokféleképpen lehet
Könyvajánló – Szívek dallama – Szeretni sokféleképpen lehet szivek-dallama Full view

Könyvajánló – Szívek dallama – Szeretni sokféleképpen lehet

Négy ismert, remek író – Balázsy Panna, Kalapos Éva Veronika, Lakatos Levente és Szabó T. Anna egy remek kis regénygyűjteménnyel leptek meg minket ezen a télen a Menő Könyvek.


A szerzők önmagában is értői a kamaszkornak, a szerelemnek, és ebből lett ez a kis gyűjtemény, egy közös nevezővel, ami nyilvánvalóan a szerelem. És van még egy közös vonásuk: mindegyik rejt egy-egy apró csodát így karácsony előtt nekünk, hogy ünneplőbe tudjuk öltöztetni a szívünket.
Az írók különbözőek, összeköti őket azonban a kamaszkor ismerete és szeretete, valamint az a képesség, hogy értőn, kedvesen, varázslatosan írnak életről, szerelemről.

Az előző, Az első című antológia után ne kételkedjen benne senki, hogy a Csapody Kinga által szerkesztett, és kedves előszóval kínált, a Menő Könyvek által kiadott kisregények gyűjteményének jó helye lesz a karácsonyfa alatt. A borító Weiler Péter munkája, egy gyönyörű, keménytáblás kis könyvecske, zsebbe, táskába, éjjeliszekrényre…

“- Szerintem léteznek csodák – cáfolom. Érdeklődve felpillant rám. – De a csodák olyanok, mint a macskák. Hiába hívogatod őket, akkor dörgölőznek hozzád, amikor a kedvük tartja.”
(Lakatos Levente)

Kiadó:Menő Könyvek
Oldalak száma:167
Borító:KEMÉNYTÁBLA
Súly:254 gr
ISBN:9789634034834
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2017
Árukód:2706918 / 1169511

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.