Csigó Zita: Csomagolj ebédet! ID22-304191 Full view

Csigó Zita: Csomagolj ebédet!

Folyton gyorskajákat veszel a metrómegállókban? Vagy egész nap éhezel, és nyálcsorgatva nézed a kollégáidat, akik otthonról hozott dobozokból ínycsiklandozó finomságokat vesznek elő ebédidőben? Akkor ezt a könyvet neked találták ki. Ha sosem volt időd, kedved másnapra ebédet csomagolni, ettől a könyvtől szárnyakat kapsz majd.

A gasztro – élmények már a képektől rád törnek, és aztán rájössz, hogy nem is olyan bonyolultak az ételek, ráadásul egészségesek, és amint az elsőt ki is próbáltad, rájössz, hogy finomak is. Ha napi egy órát szánsz arra, hogy a másnapi ebédedet, vagy akár a család többi tagjának ebédjét összedobd, már magadért, az egészségedért, és a családodért is tettél valamit. Ráadásul jóval olcsóbban, mintha rendelnél, vagy gyors étellel mérgeznéd magad. A benne lévő összetevőket ki tudod választani, hogy idényzöldségek, otthon is megtalálható fűszerek, fehér húsok közül kerüljön ki az, ami aztán a dobozba kerül. Minden receptnél kis ábra jelöli ezért a glutén-, a laktóz-, a tojás- és a hozzáadott cukor-mentességet, illetve ha vegetáriánus, vagy vegán az étel.
Vannak egyszerűbb, bonyolultabb, melegítést igénylő és hideg ételek, szendvicsek újragondolva: egyszóval minden, amivel még egy nehéz, fárasztó napot is könnyebben élhetsz túl.
A kötetért köszönet a Corvina Kiadónak!

• 180 oldal
• Kötés: füles, kartonált
• ISBN: 9789631364880
• Corvina Kiadó, 2018

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.