KÖNYVAJÁNLÓ: ZÖLDI GERGELY: Koncz Zsuzsa 1481518 Full view

KÖNYVAJÁNLÓ: ZÖLDI GERGELY: Koncz Zsuzsa

Nekem ez az album a titkok könyve volt. Koncz Zsuzsát mindig övezte egyfajta misztikum, csoda, titokzatosság. Nem szóltak róla a bulvárlapok, nem volt hangos botrány, a sikerek is inkább emelkedett, méltóságteljes eredmények voltak.
Az album azért egy csoda, mert információkat is ad, mindent titkot, amit nem tudtunk eddig, de a benne rejtett fotóktól lesz igazán különleges. Sosem látott magán gyűjtemény, egy olyan nőről, aki csodaszép, tehetséges, és mesél nekünk, arról az életről, amiről mindig is szerettünk volna többet tudni.


A kortársakkal készült közös képek igazi kuriózumok, az énekesnő korosztálya felismer minden szereplőt, felidéződnek koncertek, emberek, események, egy olyan korból, ahol a tehetséget tisztelte mindenki, és ahol az információ áramlása messze nem volt olyan sebes, mint manapság.


Koncz Zsuzsa sokat mesél. Életről, hitvallásról, pályatársakról, és az akkori, nem könnyű időkről. Érdekesen, különlegesen. Mégis: az album legelbűvölőbb része az összes róla készült fotó, amelyeken végtelen nyugalmában, ezoterikus szépségében látjuk.
Igen, ilyennek képzeltük akkor régen is.

Kiadó: Corvina Kiadó
Oldalszám: 304 oldal
Megjelenés: 2018. április 09.
Méret: 240 mm x 281 mm
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789631364569

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.