Súlyos beteg gyermekeknek gyűjt a Budapest Park

A Budapest Park nem csak a nagy gyerekeké! A Park minden hónap első vasárnapján átváltozik Pöttömkertté. Érdekes, izgalmas és interaktív gyerekprogramokkal, előadásokkal várják a vidámságra vágyó kisgyermekes családokat.


A Pöttömkert ráadásul a koncertek, programok mellett különös figyelmet fordít a civil szervezetek jelenlétére is. Így a legközelebb augusztus 5-re szervezett gyerekprogramon kiemelt szerephez jut a Csodalámpa Alapítvány, amely 2003 óta teljesíti életveszélyesen beteg gyermekek egy-egy különleges kívánságát. Céljuk, hogy egy-egy gyermekálom megvalósulásával örömet és kitartást adjanak a kicsiknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. Az alapítvány az elmúlt másfél évtizedben több mint 3415 kívánságot teljesített – épp itt az ideje a következőnek!
A Budapest Park és a Pöttömkert tehát mindenkit arra buzdít, hogy akár egy minimális összeggel támogassa egy beteg kisgyermek álmát. Tegyünk együtt csodát!
A Csodalámpa számlaszáma: 10918001-00000015-99050010, UNICREDITBANK – utaláskor a közlemény mezőbe írd be: „Budapest Park” – így tudni fogják, hogy mennyit hozott össze a Park szuper közössége adományként!

Related Posts

Tedd ki a polcra életed koncertjét, és támogasd a daganatos gyermekeket!

Négy év után újraindul a Bin There és a Budapest Park közös projektje. Ennek lényege, hogy olyan zenekari “szemetet” zárnak palackba, ami a rajongók számára…

A Budapest Park a Boldog Emberekért

Az idén nyolcadik szezonját taposó Budapest Park évek óta küldetésének tartja, hogy grandiozitását, szakértelmét, elérését kihasználva segítsen az arra rászorulóknak.

Gyere, ne félj! – Kinyitott a Budapest Park!

A rendezvények engedélyezésével szép lassan megindultak az emberek a szabad világ felé. Tisztán látszik, mennyire hiányzott minden korosztálynak az élő zene, a koncertek hangulata, a…

“Kedves, mégis bizarr” – belső utazásra invitál furcsa kilencedik évadában a Budapest Park

Mint ahogy azt megszokhattuk, a Budapest Park évről évre szinte a nulláról épül újra, ráadásul egy teljesen új, komoly üzenetet is közvetítő köntösben. Az idei…