Az ország legjobb testépítői egy helyen: ez a Superbody!

Idén 21. alkalommal kerül megrendezésre a Scitec Nutrition által a legjelentősebb magyar testépítő verseny, a Superbody. A nemzetközileg is elismert megmérettetésnek november 17-én, a Vasas Jégcentrum ad otthont. A nem mindennapi helyszínhez egy különleges meglepetés is dukál, a szervezők ugyanis megálmodtak egy jégszobrot, amely többek között azt szimbolizálja, hogy amilyen kifinomult és aprólékos munkát igényel a jégfaragás, olyan nehéz műfaj a testépítés is. Hogy hogyan is jött létre a jeges Superbody alkotás, itt megnézheted:

 

Egy nagy bejelentéssel is készül a Scitec Nutrition, úgyhogy aki kilátogat az eseményre, első kézből megtudhatja, hogy milyen izgalmas változás várható. Természetesen sztárvendége is lesz a rendezvénynek, amelyen a többszörös Mr. Olympia döntős, a világ egyik legesztétikusabb profi versenyzőjének tartott Cedric McMillan is tiszteletét teszi.
Jegyvásárlás: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=49098

Programterv:

Kapunyitás versenyzőknek reggel 7:00-kor.
Kapunyitás nézőknek reggel 9:00-kor.

A délelőtti program 10:00-kor kezdődik.
Az alábbi kategóriák vonulnak fel:
• Újonc
• Teenager
• Athletic 1-2
• Open1-2

– A kategóriák között emlékdíjak átadása, valamint egy kiemelkedő Megateszt versenyző beszámolója teszi még izgalmasabbá a programot.

A délutáni programsáv 13:00-kor kezdődik.
Az alábbi kategóriák vonulnak fel:
• Men’s Physique 1-2
• Wellness
• Bikini Junior
• Bikini 1-2

– A kategóriák között egy Megateszt versenyző beszámolója és Tóth Dániel IFBB PRO és többszörös Superbody bajnok színpadi show-ja színesíti a versenyt.

16:00-tól a következő kategóriák lépnek színpadra:
• Open
• Body Fitness
• Grand Prix

– A kategóriák között megtekinthetjük Cedric McMillan IFBB PRO világhírű testépítő színpadi show-ját, valamint meghallgathatjuk Mészáros László és Salamon Dia Las Vegas-i Mr. Olympia beszámolóit.

Program vége 19:00

– Minden Superbody versenyzőről profi fotó készül, a képek pedig a www.scitecnutrition.com weboldalon lesznek elérhetőek.

– A jégszobrot délután 16:00 és 20:00 között tekinthetik meg az érdeklődők a helyszínen.

Csatlakozás az eseményhez: https://www.facebook.com/events/874186846122886/
A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Related Posts

Megújul a Scietec

Új stratégia mentén folytatja kereskedelmi és marketing tevékenységét a Scitec, amely Európa egyik legismertebb sport-táplálékkiegészítő márkája. A megújulás jegyében két új almárkát is kifejlesztettek, amelyek…

Bombaformában érkezett az úszó világbajnokságra Hosszú Katinka

Megérkezett a dél-koreai vizes világbajnokságra Hosszú Katinka. A viadalra a Scitec Institute Sport- és Táplálkozástudományi Intézettel készülő háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok világklasszis…

Aminosavak: tested építőköveiről közérthetően

A testépítés mellett szinte minden sportágban kulcskérdés az izmok építése illetve megtartása, amely a megfelelő tápanyagok folyamatos bevitelével érhető el. Az izmaidat alkotó fehérjék aminosavakból…

„Erősebben, motiváltabban és elszántabban fogok visszatérni”- Baji Balázs interjú

A világbajnoki bronzérmes gátfutót nemrég az egyik edzésén szerencsétlen baleset érte. Térdsérülése miatt az idei fedett pályás versenyzésről le kellett mondania, ám ő mégsincs elkeseredve.…