Új fitneszkönyvek tavaszra a Jaffa Kiadótól

Már te is érzed, hogy el kell kezdened? Speciális edzésre vágysz? Nem tudod, hogy vágj bele? Ez a három könyv segít abban, hogyan sajátítsd el a tapaszolás technikáját, ami szinte minden sportágban segítheti az izmaid megóvását, hogyan végezd a nyújtást az edzések előtt, illetve azt, hogy mi mindent is lehet kezdeni egy hengerrel a tested formába hozása érdekében.
A hengerezés kézikönyve az itthon is egyre népszerűbb, ám csak tanfolyamokon elsajátítható hengerezés lazító technikájának módszereit mutatja be leírásokkal és képekkel:

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Stull_Kyle_A_hengerezes_kezikonyve&id=307155&type=22

A tapaszolás kézikönyve a kineziológiai szalag használatát mutatja be szakszerűen, laikusok számára érthetően is, hogy akár maguknak is fel tudják ragasztani ezt a tartásjavító, fájdalomcsökkentő eszközt:

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Aliana_Kim_A_tapaszolas_kezikonyve_A_&id=309051&type=22

A nemsokára megjelenő Nyújtással a sikerért pedig a flexibilitás fontosságát hangsúlyozza profi és amatőr sportolóknak is, mely a regenerációban és a robbanékonyság fokozásában is fontos:

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Frederick_Ann_Nyujtassal_a_sikerert_&id=310176&type=22

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..