Bob Moses az Akváriumban

Az Akvárium Klubba érkezik a kanadai elektroduó, a Bob Moses. A Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta formáció az elektronikai elemeket keveri zongora- és gitárkísérettel, amivel egészen különleges zenei világot varázsolnak maguk köré. Mindezt most élőben is átélhetjük, február 5-én az Akváriumban!

2015-ben jelent meg Days Gone By című debütáló albumuk, melyről a Tearing Me Up című slágerrel azonnal berobbantak a köztudatba. A dalt Grammy-díjra is jelölték Best Dance Recording kategóriában, majd a dalból készült remix ugyanebben az évben meg is nyerte a Best Remixed Recording kategória Grammy-jét. Ezután körbeturnézták a világot, felléptek már többek között a Glastonbury-n és a Coachella-n is, valamint Ellen DeGeneres talkshow-jában is. Tavaly jelent meg második albumuk Battle Lines címmel.

Február 5-én Bob Moses club settel érkezik a KisHallba, nem érdemes kihagyni.

Bob Moses (club set)
Időpont: 2020. február 5.
Helyszín: Akvárium Klub, KisHall
Jegyár: 3900 Ft / 4900 Ft / 5900 Ft
Jegyek: https://akvariumklub.hu/programok/bob-moses-club-set/
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2408829536050802/

Related Posts

Jön a Milky Chance az Akvárium Klubba

Legújabb Mind the Moon című, harmadik lemezével érkezik az Akvárium Klubba 2020. február 29-én a német formáció, a Milky Chance. Az énekes-gitáros Clemens Rehbein, Philipp…

Decemberben az Akváriumban lép fel Sinead O’Connor

Négy év kihagyás után ismét turnéra indul a Grammy-díjas, ír énekes-dalszerző, Sinead O’Connor. December 9-én, a NagyHallban hallhatja a közönség.

Frank Carter and the Rattlesnakes az Akvárium Klubban

Magyarországon először az Akvárium Klubban ad koncertet Frank Carter and the Rattlesnakes. A zenekar az End of Suffering című legújabb albumával érkezik március 30-án, a…

Legújabb albumát hozza el Passenger az Akvárium Klubba

Két évvel ezelőtti telt házas koncertje után 2019. április 12-én visszatér Passenger az Akvárium Klubba, hogy bemutassa legújabb, Runaway című albumát.