Könyvajánló – ELIZABETH BERG: Hol volt, hol nem volt…

Elizabeth Berg könyve édes-bús történet kétféle szerelemről: egy kiüresedett, sosem működőről, és egy fiatalon szárbaszökkent, harcos-dacos érzésről.

Sadie elvált szülők gyermeke. Édesanyjával, Irenevel él, aki kicsit merev, kicsit fura, de nagyon szereti a lányát. Sadia apja egy bohám építész, aki szintén rajongásig szereti őt.
Amikor Sadie egy napon eltűnik, a szülők kénytelenek összefogni, hogy megtalálják, aztán pedig megoldani a helyzetet, hogy a tizennyolc éves lányukat elrabolták, szerencsére sikerült megszabadulnia, viszont férjhez ment.
A két szülőnek nem csak a két sokkoló eseménynel kell megküzdenie, hanem egymással is. Választ találni arra, hogy ötven után miért élnek mindketten egyedül és boldogtalanul, hogy a házasságukban mit rontottak el.
Azt is meg kell érteniük, hogy a Sadie azt állítja, nem kell várni, amikor az ember azt érzi, megtalálta az igazit. meg kell fogni a kezét, és vele kell tartani az út további részén.

Kinek van igaza? A két keserű, boldogtalan felnőttnek, akik későn házasodtak, és a kapcsolatuk zátonyra futott? A fiatal, tapasztalatlan lánynak, aki hozzámegy az első szerelméhez, és tudja, hogy boldogna dogja leélni az életét? Megtalálja-e valaha a hangot anya és lánya, volt férj és feleség?

Tanulságos, elgondolkodtató történet arról, hogy mindegy, mit gondolunk a világról, az értékes dolgokat meg kell őrizni, a fontos szavakat ki kell mondani, és az életet úgy kell élni, hogy tudjuk, egy van belőle, és egyszer véget ér.
Kiadó: General Press Kft.
Oldalszám: 304 oldal
Megjelenés: 2017. február 22.
Méret: 125 mm x 30 mm x 189 mm
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789636439750
Sorozat: Írisz-könyvek

Related Posts

Könyvajánló – Julia London: A vad skót

Hát, kérem szépen, van az úgy, hogy az ember csak lubickol és lubickol a komfortzónájában, mert az jó. Aztán valahonnan jön egy kósza ötlet, hogy…

Könyvelőzetes – Elisabeth Gifford: Elhallgatott szavak

Ha a legféltettebb titkainkat épp azoknak nem mondjuk el, akiket a leginkább szeretünk, vajon miben reménykedhetünk?

Könyvelőzetes – Nicholas Sparks: Mindig van holnap

A szerető férj és odaadó apa, Miles Ryan harmonikus élete semmivé foszlott azon a napon, amikor a felesége meghalt egy cserbenhagyásos balesetben. Noha továbbra is…

Könyvajánló – Elizabeth Berg: Sorsok szőttese

Elizabeth Berg: Sorsok szőttese Cecilia Ross motivációs szónokként arra biztatja az embereket, hogy változtassanak az életükön, az övé azonban lassan elmerül a megszokások tengerében. Legjobb…