Amerikai autók, Enduro Bajnokság és Rednex Komáromban

Már izzítják a V8-as vasakat, hétvégén kezd a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál
Az amerikai autósok, az extrém endurosok és a freestyle motocrossos fenegyerekek is már készülnek, hiszen a hétvégén startol a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál.


Amerikai autócsodák – benzingőz és V8-szimfónia

A benzinfaló izomkolosszusoktól az oldtimer gyönyörűségekig, több mint 1500 amerikai autó veszi be a Monostori erődöt a hétvégén. Nagy erőkkel vonulnak fel a legnépszerűbb istállók, a legújabb 2019-es újdonságokat hozzák, jön a Ford, a Jeep és a Dodge ménes is.
Indulj el az erőd egyik végéből és mire átérsz a másikra már megszámlálni sem tudod majd, hányszor estél szerelembe egy-egy tengerentúli csoda láttán. Emellett lesz autóbemutató, Low Rider Show és Big Foot Autótaposás, gumifüst verseny, a bátrak az off road pályán is kipróbálhatják magukat és természetesen a nagy amerikai autós felvonulás sem marad el.
King of the Fort – adrenalin bomba kétkeréken
Farönkökön, traktorgumi akadályokon és veszélyes ugratókon át vezet az út a King Of the Fort címhez. Míg a freestyle motocrossos srácok a gravitációt legyőzve brillíroznak a levegőben 20-30 méteres ugrásaikkal, addig az enduro versenyzők az Erőd Királya címért szállnak harcba az Extrém Enduro Bajnokságon.

Country & rock and roll

A két-, és négykerekű izgalmak után éjszaka sem áll meg az élet a fesztiválon. Ha azt mondjuk Cotton Eye Joe, akkor már tudod, hogy a sztárvendég a Rednex lesz. A banda már nagyon készül, videóüzenetükben azt is elárulták, hogy izgatottan várják, hogy belevethessék magukat az amerikai autós forgatagba és megcsodálhassák az oldtimer szépségeket. Zenei fronton a Zorall és a Kiss Forever Band is keményen odateszi majd magát, az amerikai country és rockabilly vonalat pedig a B’15 Truckabilly Trio és A Nyughatatlan zenekar viszi tovább.
Amerikai közelebb van, mint gondolnád. Írd be a következő GPS koordinátákat: 47.7497697 / 18.0979214 és irány Komárom. Ha meglátod a Duna csillámló habjait és feltűnnek a láthatáron a Monostori erőd körvonalai, akkor már csak egy ugrásra vagy attól, hogy fenékig merülj az amerikai életérzésben.
18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál – augusztus 8-11. Komárom, Monostori erőd
További információ: http://usacar.hu/

Related Posts

Vörös ajkak és V8-as vasak hódítanak a Monostori Erődben

Dudaszóval és gumicsikorgással kísért, óriási amerikai piknik, természetes szépségekkel és custom lányokkal, élő bikákkal és hajnalig tartó rock and roll-lal! Beröffent és sebességbe kapcsolt az…

Vakmerő rodeósok az erődben az amerikai autók árnyékában

Autós őrület, benzingőz, lélegzetelállító amerikai autók, rock and roll koncertek, hajnalig tartó bulik – augusztus 14. és 16. között hamisítatlan amerikai életérzés fog uralkodni a…

2015-ben újra Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban

Szemet gyönyörködtető, dögös autók a tengerentúlról, szexi lányok Magyarhonból, gumifüst és motorzúgás, őrült rodeósok, klasszikus rock és country dallamok és vidám hangulat – 2015 nyarán…

A 13. Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál programjai

Low Rider és Big Foot – a táncoló autóktól az óriásokig – Az autócsodák szerelmesei egyértelműen izgatottan várják a Fesztivált augusztusban, azonban érdemes a felvonuláson és…