Vegán gasztrómaffia foglalja el májusban a WestEnd tetejét

Május 10 és 13 között rendezik meg az V. Vegan Food Festet a WestEnd Millennium Tetőkerten, ahol olyan növényi ételkülönlegességeket kóstolhatnak látogatók amilyeneket máshol nem.

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Vegan Food Fest, Magyarország legmenőbb és 100%-ban növényi gasztrofesztiválja. A WestEnd Millennium Tetőkerten kitelepülő éttermek, cukrászdák, street food-osok és kiállítók olyan ételekkel és italokkal készülnek, amelyeket a rendezvényen kívül nem lesz lehetősége máshol megkóstolni a látogatóknak.

A négynapos eszekiszokon túl, tudás és információ éhségüket is csillapíthatják az érdeklődők, hiszen a rendezvény négy napján folyamatosan tartanak majd az előadások és kisebb koncertek a rendezvény színpadán. Nyers és növényi ételes workshopok, egészségügyi és növényi étrenddel kapcsolatos előadások, valamint olyan zenészek lépnek majd fel, akik otthon mozognak a növényi étrend háza táján, így nem csak hangulatos zenéket, de rövidebb előadásokat is hallhatunk majd tőlük.

Tehát ha érdekel, mi lehet egy vegán hamburgerben, milyen íze lehet egy fermentált növényi sajtnak, hogy készülhet a vegán döner, milyen feltét van fatüzelésű kemencés nápolyi vegán pizzán, vagy édesszájú vagy és tejmentes fagyira, csokira, palacsintára és gófrira vágysz, de ha csak szimplán ennél egy bitang jót, akkor nincs más tennivalód mint ellátogatni május második hétvégéjén a WestEnd tetejére és felfalni a vegán Budapestet.

További információk a rendezvényről, illetve a kiállítókról a facebook eseményre kattintva megtekinthetők:
https://www.facebook.com/events/2032329770343403/

Helyszín:1062. Budapest, Váci út 3. (WestEnd Millenium Tetőkert)
Dátum: 2018.09.10-13.
Nyitvatartás: 10:00 – 22:00
Belépő: A rendezvény ingyenes!

Térkép:

https://goo.gl/maps/eT1KMPwj1aT2

Related Posts

RÖVIDESEN KEZDŐDIK A 21. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL

Életmód hétvége a legújabb táplálkozástudományi ajánlásokkal – nem csak növényevőknek!

Fedezd fel Strindberget minden érzékszerveddel!

2017. január 14-én a Skandináv Ház Alapítvány útjára indítja gasztro-kulturális programsorozatát a Nem Adom Fel Cafe & Barban, melynek nyitórendezvénye a Strindberg kedvencei címet viseli.

Liba sushi, sörkurzus és skót-magyar sörvacsora az V. Márton napi Borfesztiválon

Borok-Libák-Fűszerek címmel négynapos Márton napi Borfesztivál csalogatja a gasztronómia szerelmeseit – november 5-8 között – a Gellért Szállóba, ahol nem mindennapi kínálatban lesz részünk. A…

Király Gábor: Föld, amely kívül van a városon

A Godot Galéria 2020-as kiállítási évét januárban Király Gábor festőművész tárlatával indítja, aki első alkalommal mutatkozik itt meg. A Föld, amely kívül van a városon…