Átléptük a valóság határait – Négy teltházas előadást adtak az Illúzió Mesterei

A varázslaté volt a főszerep a hétvégén a MOM Kulturális Központban, ahol az Illúzió Mesterei négy teltházas előadást adtak. A bűvész show-n az Európa- és világbajnok bűvészeknek köszönhetően a nézők megismerkedhettek a modern bűvészettel, és világszínvonalú előadásnak lehettek részesei.
„Ezt nem hiszem el, hogyan csinálták?” – hangzott el többször az előadáson a kérdés. Az Illúzió Mesterei 2016. március 19-20-án új fellépőkkel, sosem látott műsorszámokkal tértek vissza a MOM Kulturális Központ színpadára. Az előadáson legújabb, szuperhősöket megelevenítő műsorszámával fellépett a kétszeres bűvészvilágbajnok Hajnóczy Soma. Színpadra léptek a kézügyesség és illúziókeltés mesterei, Igor és Ana, valamint új, megható műsorszámmal a világbajnoki díjnyertes Galambos Fecó. A gondolatolvasás nagymestere, Holcz Gábor, valamint a tehetségkutató tv műsorból ismert Badár Tamás is új produkcióval kápráztatta el a közönséget, és gondoskodott arról, hogy a nézők másfél órában valóban átlépjék a valóság határait, és a varázslat világában érezhessék magukat. Az est házigazdája a közismert műsorvezető, Szente Vajk volt, akit magát is ámulatba ejtettek a produkciók.
„Az Illúzió Mestereit azért rendeztük meg – immár második éve -, mert szerettük volna, hogy az itthoni közönség is világszínvonalú bűvész show-t élhessen át. Magyarország legtehetségesebb bűvészeit kértük fel, hogy legyenek részesei az előadásnak. Igyekeztünk úgy felépíteni a műsort, hogy bemutassuk a bűvészet eltérő ágait, és hogy minden korosztálynak szórakoztató legyen az előadás” – nyilatkozta a műsor kapcsán Hajnóczy Soma, aki nem csak egyik szervezője, hanem fellépője is volt a bűvész gálának.
„A modern bűvészet napjainkban messze túlmutat a kalapból elővarázsolt nyúlon, és újra az egyik legkedveltebb és legkreatívabb szórakoztató műfajok közé tartozik. A tavalyi nagy sikerű Illúzió Mesterei két előadására néhány hét alatt elfogyott minden jegy, ezért idén már négy műsort hirdettünk meg. Az előadás előtti utolsó hetekben azonban már gyakorlatilag nem lehetett jegyeket kapni” – tette hozzá Kelle Botond, az Illúzió Mesterei kreatív producere.
A művészek a bűvész showban egyesítették a stand-up comedy műfajt és a varázslatot. A nézői visszajelzések alapján az előadás fantasztikus élményt nyújtott a legfiatalabbaktól kezdve egészen a nagymamákig. Ezen felül, a hétvégi előadásokra jegyet váltók, nem csak a felhőtlen szórakozásukhoz járultak hozzá, hanem a jegyük megvásárlásával támogatták a Napfény a Beteg Gyermekekért, a Rászorultakért Alapítványt is.
A nagy sikernek köszönhetően jövőre is lesz Illúzió Mesterei bűvész show, ami garantáltan kihagyhatatlan lesz a hazai bűvész rajongóknak.

Related Posts

Növelés, vagy nevelés – közösségalakító tevékenységek Magyarország hátrányos helyzetű térségeiben

A Nemzetközi Művészeti Alapítvány a Csaba Kulturális Egyesület a Táncművészetért partnerségével az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-5.2.2-17-2017-00074 kódszámú Transznacionális együttműködési pályázaton Növelés vagy nevelés?…

Visszaszámlálás – 11. Ördögkatlan Fesztivál

Ebben a mai világban általában minden bizonytalan, az viszont teljesen biztos, hogy az Ördögkatlan Fesztivál magasan az év legjobb helyei közé tartozik. Éppen ezért is…

Az óbudai Kulturális Központ februári programjai

Olyan csemegék lesznek februárban, mint Dés László koncertje, irodalmi kávéház Mácsai Pállal, és Ivan & The Parazol! Gyertek! SAN MARCO GALÉRIA Február 2. péntek 18.00…

Az Óbudai Kulturális Központ őszi programjai

Szeptemberben és októberben is remek programokkal vár mindenkit az Óbudai Kulturális Központ, gyertek! SAN MARCO GALÉRIA A MAGYAR FESTÉSZET NAPJA Október 20. péntek 18.00 A…