A NIU újdonságai az EICMA motorkiállításon

A NIU újdonságai az EICMA motorkiállításon

Milánóban, a 80. EICMA nemzetközi motorkiállítás és vásáron, ahol a gyártók és forgalmazók a 2024-es modellév újdonságait mutatják be a nagyközönségnek, a NIU Technologies bejelentette legújabb termékeinek piacra dobását, amelyek révén még nagyobb választékot és kényelmet kínál az elektromos közlekedés terén. Az új modellek között szerepel az XQi3 elektromos endúró/cross, az SQi light moped és a városi környezetbe tervezett RQi nagyteljesítményű motorkerékpár. Emellett bemutatásra került az F600 és F650 e-robogó, valamint az NIUswap közösségi akkumulátorcsere technológia, amely forradalmasítja az elektromos járművek használatát.

Az XQi3 elektromos endúró/cross a felfedezés szerelmeseinek készült, akik szeretnek kihívásokkal teli terrenget felfedezni. Az XQi3 rendkívül erős, 8000 W-os motorjával és nagy teljesítményű, 72V32Ah-s LG lítium-ion akkumulátorával a városi utcáktól kezdve a rögös terepekig minden környezetben megállja a helyét. Az XQi3 magabiztosan kezeli az extrém terepet, és kényelmes vezetési élményt biztosít az állítható felfüggesztésnek, a prémium fékeknek és az innovatív vezetői funkcióknak köszönhetően. Az XQi3 Street és XQi3 Wild változatok 2024 márciusától lesznek elérhetők az Egyesült Államokban és 2024 májusától Európában, mindkettő 5.999 dollárért / 5.999 euróért.

Az SQi light moped a modern városi közlekedés új dimenzióját nyitja meg futurisztikus dizájnjával és 45 km/órás sebességével. Az egybeöntött könnyűfém váz és az könnyű kezelhetőség teszi különlegessé, míg 95 km-es hatótávolságával és 400 W névleges teljesítményével remek választás a városi ingázáshoz. Az SQi-t 2024-ben lehet majd megvásárolni az Egyesült Államokban és Európában.

Az RQi nagyteljesítményű városi motorkerékpár egy igazi élménymotor, ahol a teljesítmény és az intelligens megoldások találkoznak. Az RQi 100 km/óra feletti végsebességgel és 18000 W maximális teljesítménnyel büszkélkedhet, emellett számos innovatív funkcióval, mint például az integrált kipörgésgátló, első és hátsó kamerák, ütközésérzékelő rendszer és Bluetooth rendszerű kulcsnélküli feloldás. Az RQi várhatóan 2024 első negyedévétől lesz elérhető Európában, ára pedig 7.999 eurótól indul.

Az NIUswap akkumulátorcserélő technológia lehetővé teszi a motorosok számára, hogy gyorsan és kényelmesen cserélhessék ki az akkumulátoraikat, kiküszöbölve ezzel a holtidőt és csökkentve az utazás költségeit. Az F600 és F650 e-robogók az NIUswap-pal kompatibilisek, és 2024-ben lesznek elérhetők Európában.

„Az XQi3, SQi és RQi modellekkel olyan járműveket mutatunk be, amelyek nem csak kiváló teljesítménnyel rendelkeznek, hanem egyedülálló vezetési élményt is nyújtanak a városi közlekedés szerelmeseinek. Az NIUswap technológia pedig forradalmasítja az elektromos járművek használatát, lehetővé téve a gyors és egyszerű akkumulátorcsere lehetőségét” – mondta Dr. Yan Li, a NIU Technologies vezérigazgatója.

Az NIU Technologies által kínált újdonságok együttesen teremtenek meg egy olyan jövőképet, ahol az elektromos közlekedés könnyű, kényelmes és élvezetes móddá válik mindennapi utazásaink során. Az NIU Technologies továbbra is elkötelezett a kiválóság és az innováció iránt, miközben fenntartható megoldásokat kínál a modern mobilitási igényekre.

Related Posts

Zöld rendszámot kaphatnak az elektromos motorok

A kapcsolódó jogszabály hatályba lépésével már világoszöld alapszínű rendszámot használhatnak a tisztán elektromos meghajtású motorkerékpárok is. A környezetkímélő járművek üzemeltetői többféle adó- és illeték megfizetése…

Ikarus – A Busz kiállítás Zalaegerszegen

Megnyílt az Ikarus – A Busz című kiállítás Zalaegerszegen, a tárlaton az érdeklődők a székesfehérvári Ikarus gyár és az Általános Mechanikai Gépgyár történetét ismerhetik meg…

Motron, új motorkerékpár márka

Idén februárban mutatkozott be a több évtizedes múltra visszatekintő Ausztriai KSR Group új, európai motorkerékpár-márkája a Motron Motorcycles, mely kedvező árú, kiváló minőségű, egyszersmind tetszetős…

Félmilliónyi robogó közlekedik kötelező biztosítás nélkül

A Magyarországon üzemelő mintegy 600 ezer robogónak csak a 15-20 százaléka után fizetik rendszeresen a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjat (kgfb) a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének…