Harley On Tour! – Budapesten

Ha nem is vallják be maguknak, biztosak lehetünk benne, hogy sokan egész életükben álmodoznak egy igazi Harley-Davidsonról; van, aki a sportstereket imádja, és van, akit inkább a touring izgat: egy biztos, sokan játszadoznak a gondolattal, hogy milyen lehet egy Harley nyergében szelni az utakat. Ezekből az álmokból most néhányat valóra váltott a Harley-Davidson Budapest! A Harley On Tour jegyében 23 motort tesztelhettek a jelentkezők szombaton.

Harley

Egy motoros életében fontos mérföldkő, amikor azt kezdi tervezgetni, hogy vásárol egy Harley-Davidsont. Manapság már mindenki utánajárhat kedvenceinek az interneten, megnézheti a fotókon, a videókon, de még így sem érintheti meg igazi legendát. Meg kell fogni, meg kell ízlelni, nyeregbe kell pattanni és érezni kell a lóerők dübörgését. A Harley On Tour ezeket az élményeket viszi el a világ számos pontjára: a Harley-Davidson Demo Kamion először az Egyesült Államokon, majd több európai országon keresztül juttatja el a márka lejújabb modelljeit minden nagyvárosba. A turné állomásain minden jelentkező kipróbálhat egy-két motort, átélheti a szabadságot és húzhat egy kövéret a gázon. „A próbakör nélkül nem mertem volna megvásárolni a mostani Electra Glide-omat, azóta viszont élek-halok érte. A mottó teljesen igaznak bizonyult: minden egy tesztvezetéssel kezdődik” – mesélte Big Daddy Laca, a Kartel frontembere. A Demo Kamion eddig 16 országba jutott el, összesen több mint 8500 motoros próbálhatta ki a 23 modellt, és tapasztalta meg a Harley-életérzést. Magyarországon néhány hete az alsóörsi Open Road Festen állomásozott a turné, most pedig a budapesti Bázison találkozhattunk vele.

A Demo Kamion a legújabb Harley-kat hozta el a budapesti eseményre, melyeket két kellemes túra keretében próbálhattak ki az érdeklődők. A meghívottak között ott voltak a magyar motoros sajtó képviselői, illetve olyan újságírók, akik megosztják majd tapasztalataikat, élményeiket azokkal is, akik nem tudtak részt venni az eseményen.

Már reggel 9 órakor gyülekeztek a tesztelők a Bázison, hiszen senki nem akart lemaradni. Ellenőrizték az igazolványokat, a fékeket, az indexet és az olajszintet pont, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Felhúzták a motoros csizmát és a bukót, és mindenki türelmetlenül várta az indulást. Felbőgtek a motorok, nyeregbe pattantak a túrázók, kigördültek a kapun és elindult a menet. Az időjárás kedvezett a társaságnak, a szikrázó napfény vakítóan csillant meg a króm-ezüst motorokon és még jobban kiemelte a Harley-k szépségét. Már az első órás etap során mindenki megtapasztalhatta, amiről a Harley-Davidson igazán szól: élvezni a szabadságot, megérezni a lóerőket, barátokkal lenni az úton.

unnamed (4)A közel 3 órás túra után érkeztek vissza a bázisra a túrázók. Az izgalmas élményekkel telve aztán volt miről beszélgetni: az eszmecsere régi és új motorosok között hosszan folyt, és a friss tapasztalatok mindenkit közelebb hoztak egy kicsit a Harley-Davidsonhoz. “Minden újságíró vágya, hogy személyes tapasztalat alapján írhasson. Egy ilyen túra után nem is kell gondolkodni, annyi élményt, annyi új impulzust kapunk, hogy gyerekjáték ezt megírni az olvasóknak” – mesélte az egyik tesztelő újságíró. “Azt gondolom, néhányunknak amúgy talán sose adatott volna meg egy Harley-Davidson. A Harley On Tour szuper találmány; ez a kamion tényleg lehetőséget ad, hogy mind a média képviselői, mind a jövőbeni vásárlók megtapasztalják a Harley-életérzést, mielőtt maguk is vásárolnak egy ilyen remek gépet” – tette hozzá.

Egy biztos: a Harley On Tour budapesti állomásának résztvevői megérezhették, hogy mindenkiben van egy kis Harley!

 

Related Posts

Hoppá, az Open Road Fest is meglépte…

Szó szerint szuper jegyakciót villantott a Harley-Davidson Open Road Fest. A trendeket és a fesztiválozók igényeit követve egy limitált számú Super Early Bird jegycsomaggal áll…

Élet, halál, rohammotor- az Open Road Fest adománygyűjtést szervez

Az Open Road Fest idén a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatja. A fesztivál célja: egy új mentőmotor árának összegyűjtése, amivel egy újabb mentési “vakfolt” válna színessé.…

Bemutatták az új Harley Davidson modelleket!

Alig köszöntött be a tavasz, a Harley-Davidson máris 3 új modellt mutatott be. A legendás márka új modelljeiben találkoznak a hagyományok és a high tech.

A Harley-Davidson is beszáll a Formula E-be

Társul a Harley-Davidson és az Envision Virgin Racing. A világ egyik legelismertebb márkája, a Harley-Davidson társul a párizsi E-Prix legrangosabb Formula E csapatával az Envision…