E – könyv ajánló: Megjelent az álláskeresők bibliája!

Mit tegyél, ha munkanélküli vagy? Mit írj bele a CV-be? Mit kell tudni a bértárgyalásról? Miért több körös egy interjú? Hogyan add át a munkahelyed? Hogyan illeszkedj be egy új céghez? – Csak néhány kérdés a sok közül, amikre választ kapunk a könyvből.

allaskereso

13 év munkaerő-közvetítés, több mint 500 betöltött állás, 10 000 interjú és 150 000 önéletrajz tapasztalata egy elektronikus könyvben. A szerző, Pári Zsolt dolgozott alkalmazottként, de a saját cégében is, ráadásul pont a válság éveiben, miközben állást keresett. A Munkát akarok! Most! című kézikönyv nem elefántcsont-toronyban készült, hanem az munkaerőpiac forgatagában. Mivel ekönyv formátumban jelent meg, könnyen kezelhető, kereshető, praktikus olvasnivaló.

Az író évtizedes tapasztalatait gyűjtötte össze, és ahogy egy olvasó fogalmazott: „…ebben a könyvben minden benne van, ami fontos lehet…” – az életből vett példák, gyakorlati tanácsok, ötletek és az is, amire most még csak nem is gondol.

Nem lenne azonban több ez sem egy átlagos könyvnél, ha nem lett volna tesztelve már a megjelenés előtt. 100%-os pozitív visszajelzés érkezett a próbaolvasóktól és többen egy hónapon belül vagy még rövidebb idő alatt elhelyezkedtek a könyv segítségével.

Mit mondanak ők?

„Zsoltnál voltam interjún, és bár az állás ami miatt beszéltünk, nem lett az enyém, annál többet kaptam: ötletet, tanácsot az önéletrajzommal kapcsolatban és egy kéziratot.
Elolvastam a könyvet, átírtam az önéletrajzom, megfogadtam a tanácsokat és a könyv tudatossá tett.
És most másfél hónap elteltével egy állami cégnél dolgozom, képzési referensként. A könyvet mindenkinek ajánlom, aki munkát keres vagy váltani szeretne. Köszönöm a könyvet Zsolt :)”
– Balikó László, álláskereső – miután elhelyezkedett

„Én nagyon hasznos információkat találtam benne és elmondhatom, hogy nagyban elősegített az önbizalmam növelése terén. Elolvasás után kijavítottam, testre szabtam az önéletrajzom, aminek köszönhetően behívtak interjúra, ami olyan sikeresen zárult, hogy rövid időn belül munkát ajánlottak nekem egy multi cégnél, mint regionális HR vezető, amit elfogadtam és ma már van munkám.”
– Jenei Ágota, HR vezető – miután elhelyezkedett

„Hát mit is mondhatnék a könyvedről? Talán a lényeget: működik! 🙂 Sikerült egy rendes, bejelentett álláshoz jutnom egy kft-nél mint építésvezető. Az interjún a könyvben leírtakat követve, úgy tűnik sikert arattam. Visszatekintve az elmúlt másfél évre azt kell mondjam, hogy a veled folytatott beszélgetés nagy hatással volt mind az álláskereséssel töltött időre, mind pedig a „munkanélküli” létre. A könyv pedig megdöbbentően realisztikus és valós használható tanácsokkal segít! Köszönöm! :)”
– Manherz András

Keressétek a Facebookon is: http://www.facebook.com/ekonyvek

Related Posts

Stabilan nő az e-könyv olvasók piaca

Európában közel 40 százalékkal nőtt az e-könyv olvasók piaca a világ harmadik legnagyobb e-olvasó gyártója, a PocketBook szerint. Az idei trendek középpontjában a felhőalapú szolgáltatások…

Könyvajánló: Jodi Picoult: Találj rám!

Összességében? Kedvenc írónőm most sem okozott csalódást, ezúttal is egy felkavaró és roppant jól megalkotott művet adott ki a kezei közül.

Rövidesen megjelenik! – Rachel Van Dyken: Egyetlen

„Az egész vagyonomat tettem volna rá, hogy még soha nem csókolta meg senki.” – Kiersten elsőéves az egyetemen. Még sosem találkozott senkivel, aki a rémálmait…

Megjelenés előtt Jodi Picoult: Szelíd vadak című novellája!

Aki szereti Jodi Picoult-t, biztosan nagyon várja már a következő regényét. Őszig, míg az megjelenik, a rajongóknak be kell érniük ezzel a novellával e-könyv formátumban.…