Fotókiállítás budapesti romkocsmákban

A Sony World Photo Awards 2012 díjnyertes képeiből rendezett vándorkiállítás új helyszínnel folytatja fél éves körútját a budapesti romkocsmákban, a mostani állomás a Filter Klub.

Romkocsmákban fotókiállítás
Romkocsmákban fotókiállítás

A Szimpla Kert után a kiállítás új állomása a VII. kerületi Filter Club, ahol egész novemberben megtekinthetőek az egyméteres fotóvászonokra kinyomtatott képek.

A világméretű amatőr és professzionális fotósverseny-sorozat, a Sony World Photography Awards (SWPA) fényképeiből rendezett kiállítás célja, hogy becsempéssze a művészetet a mindennapokba, és ösztönözze a fiatalokat egyéni látásmódjuk kifejezésére.

A fél évig tartó vándorkiállítás új megállója az Almássy és a Dohány utca sarkán található Filter Club, ahol az egyméteres fotóvászonokra nyomtatott alkotásokat egy hónapon keresztül tekinthetik meg a látogatók.

A Sony World Photo Awards hatéves történetének során 179 országból több mint 430 ezer fényképet neveztek be, amely kiválóan mutatja az esemény világraszóló méreteit. Az ingyenes nyílt verseny kortól, tapasztalattól, helyszíntől független, így kiváló világméretű kommunikációs felületet biztosít az eseményben részt vevők számára. A 2013-as évi nevezés jelenleg is zajlik, a pályázatokat 2013. január 4-ig várják a szervezők.
További információ a Sony World Photogarphy Awardsról a www.worldphoto.org található.

Related Posts

A Sony díjnyertes fotói Budapest romkocsmáiban

A 2013-as Sony World Photography Awards díjnyertes fotói fél éven keresztül vándoroltak Budapest legismertebb romkocsmái között. A világhírű fotóverseny legjobb képeit január 14. és február…

Négy magyar fényképész munkája került a legjobbak közé az idei Sony World Photography Awardson

Négy magyar fényképész munkái kategóriájuk shortlistjére kerültek, továbbá a szakmai zsűri egy hazai fotós nevezését a világ 50 legjobb fotói közé jelölte.

Bejelentették a világ legnagyobb fotóversenyének nyerteseit – Sony World Photography Awards 2017

Az Év Fotósa elismerést és a győzelemmel járó 25 000 dolláros pénzdíjat a belga fotográfus, Frederik Buyckx nyerte el A Nyílt kategória győztese ebben az…

Gazdaságos Sonyn tévézni

A 104-117 cm képátlós kategóriában a BRAVIA W905A, míg a 118-162 cm-es méretű televíziók között a W805A zsebelte be az E.ON Energiatakarékossági díjat.