Legendát a legendának: Tervezd meg a Puskás sör dobozát!

Az Aranycsapat kapitánya, Puskás Ferenc nevével fémjelzett, vadonatúj sörmárka bevezetését tervezi a legendás futballista hivatalos emléktárgyait is forgalmazó PUSKAS.COM Kft. Ennek első lépéseként július 24-én egy időben tettek közzé pályázatot a Puskás Ferenc Facebook-oldalon és a puskas.com-on, a Puskás sör dobozának kreatív arculati tervezésére.

Tervezd meg a Puskás sör dobozát!
Legendát a legendának: Tervezd meg a Puskás sör dobozát!

A PUSKAS.COM Kft. – a Puskás-család megbízásából – pályázatot írt ki a 0,5 literes Puskás sör dobozának kreatív arculati tervezésére. A pályázat lebonyolításában – mint a Puskas.com Kft. független partnere – részt vesz a több mint 133 ezres rajongótáborral rendelkező Puskás Ferenc Facebook-oldal is.

A kiíró olyan alkotást keres, amely Puskás Ferenc, a világszerte egyik legismertebb és legnagyobb tisztelet övezte magyar sportlegenda emlékéhez, sportsikereihez és kimagasló emberi tulajdonságaihoz méltó módon, és hozzá illő igényességgel jeleníti meg egy prémium minőségű sörmárka értékeit. A beérkezett pályaművek elbírálása során kiemelt szempont, hogy a nyertes alkotás a kulturált alkoholfogyasztásra ösztönözzön. A kiíró igénye továbbá, hogy a nyertes terv hangsúlyosan megjelenítse a Puskás sör magyar termék voltát. A pályázat nyílt, azon hivatásos tervezők, ügynökségek és olyan, szakmán kívüli magánemberek egyaránt részt vehetnek, akiket Puskás Ferenc emléke inspirál.

A pályaműveket 2012. szeptember 30-ig várják. A legjobb pályamű bruttó 100 ezer forint díjban részesül, és külön díjazzák a legkreatívabb, leginkább újszerű ötletet is.

A kiíró a bíráló bizottság döntése alapján legkésőbb 2012. október 15-ig hirdeti ki a pályázat végeredményét. A pályázat eredményét a kiíró a puskas.com weboldalon és a Puskás Ferenc Facebook-oldalon teszi közzé.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás a szollosi.gyorgy@pfla.hu és a robert.sus@puskas.com e-mail címen.

Related Posts

Sosem látott képek kerültek elő az Aranycsapatról

Kincset rejtettek a Kozák Lajos sportfotós hagyatékából előkerült tekercsek. 

A Magyar Labdarúgás Napja az Óbudai Kulturális Központ Civil Házában

A Magyar Labdarúgás Napját rendezi meg az Óbudai Kulturális Központ Civil Háza (1032 Budapest, Kolosy tér 2.)  2013. november 23-án.

III. Indoor Sörfesztivál a 100 éves Gellértben

Korlátlan sörkóstolással nyit újra sörhotel! Az ország legnagyobb sörkocsmájává válik február 16-18 között a Gellért Hotel. Az idén 100 éves szálloda falai közt mintegy 100…

Óbudai Kézműves Sörök Fesztiválja

Ahogy beköszönt a nyár más szemmel nézünk a sörre, hiszen a tikkasztó hőségben igazán méltó befejezése a napnak egy pohár hideg sör. Június 9 –…