Segítsünk a Mikulásnak!

A Roma Club Alapítvány Mikulása kéri a segítségeteket. Ha módotokban áll, segítsetek a gyerekeknek.

Kedves Barátaink!

Hagyományunkhoz híven idén is megtartjuk a Mikulásnapi ünnepségünket, amely napon legalább 1000 gyermeket ajándékozunk meg a Madách Színházzal közösen mikuláscsomaggal és egyéb ajándéktárgyakkal.

A Mikulás gyárában sajnos elromlott a futószalag, mert az egyik manó, Furminka rosszalkodott és a varázslámpáját bele ejtette a fogaskerekek közé. Azt tudni kell, hogy a fogaskerék, ami eltörött, csak január végére érkezik Lappföldre, és ezért a Mikulás nem tudja időben elkészíteni a csomagokat.

Ne aggódj, a Te ajándékodat már elkészítette a Mikulás.

A FELHÍVÁS

Arra kérünk Téged, hogy szállj be a mikuláscsomagok gyűjtésébe, és így ezzel Te is hozzájárulsz a kisgyerekek örömteli megajándékozásához.

A mikuláscsomagokat legkésőbb december 4-ig, délután 15 óráig juttasd el a Madách Színházba. Rengeteg fotót és videót is készítünk az eseményen, hogy láthasd mennyire örültek a gyerekek a Te ajándékodnak.

Előre is nagyon köszönjük a segítséget!
Roma Club Alapítvány

Related Posts

Idén is támogatja a gyerekjóléti szervezeteket a Libri adományozási programja

2016-ban új támogatási rendszert dolgozott ki a Libri, annak érdekében, hogy bővíthesse a támogatandóinak körét. Ahogy tavaly, úgy idén is, bármely gyerekjóléti intézmény pályázhat a…

Hajas László és munkatársai is támogatták a Rosszcsont Alapítvány Anyák napi rendezvényét

Immár hagyományos módon a Hajas fodrászszalon mesterfodrászai tették feledhetetlenné a Rosszcsont Alapítvány Anyák napi rendezvényét az édesanyák számára.

Tedd ki a polcra életed koncertjét, és támogasd a daganatos gyermekeket!

Négy év után újraindul a Bin There és a Budapest Park közös projektje. Ennek lényege, hogy olyan zenekari “szemetet” zárnak palackba, ami a rajongók számára…

Hogyan változtak a gyerekek internetezési szokásai a koronavírus miatt?

Az Európai Bizottság az elmúlt hónapokban kutatást végzett arról, hogy miként változtak meg a szülők és a gyermekek internetezési szokásai a koronavírus miatti korlátozások és…