Petőfi Rádió Backstage február 12-én az Akváriumban

Budapestre jön a generációk zenei ízlését meghatározó Thievery Corporation alapítótagja, Rob Garza! A nu-disco pioneer Budapest egyik legizgalmasabb zenei – kulturális eseménye, a Petőfi Rádió BACKSTAGE vendégeként lép fel február 12-én, csütörtökön az Akvárium Klubban.Zenél: ROB GARZA (THIEVERY CORPORATION DJ SET), KOVARY, SPILERZ Mesél: DJ Palotai (Személyes ügy live), Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert (Kultúrfitnesz)

unnamed

Rob Garza már évtizedek óta érdekes figurája a zeneiparnak: a karrierjét Washington DC-ből útjára indító tag mesterien ötvözi az elektronikus zenét a dub, triphop és reggae elemekkel. Mióta San Franciscóba költözött, hangzása is némileg megváltozott, ennek az átalakulásnak köszönhetően a deep house és nu disco legizgalmasabb területeire barangol dj szettjei alatt. Folyamatosan tesz eleget a remix felkéréseknek, 2013-ban megjelent „Remixes” névre hallgató albumán többek között Tycho, Blondie, Gogol Bordello és Afrolicious alkotásait gondolta újra. A tavalyi évben sem tétlenkedett, több ütős anyag is kiadásra került a Thievery Corporation égisze alatt, illetve egy, a kanadai Neighbour deep house producerrel közösen tető alá hozott kislemez is a keze munkáját dicséri.
A VOLT és Balaton Sound Fesztiválok színpadát is megjárt előadó fellépése előtt egy különleges Backstage kiadással melegítünk rá a hamisíthatatlan nyári partihangulatra. Ez alkalommal először szó szerint a kulisszák mögé barangolunk, ugyanis 20:30-tól a Kultúrfitnesz live-ban Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert vezetnek el minket a legnagyobb hazai fesztiválok színfalai mögé és magukkal hoznak néhány gazdára váró VOLT- és Strand Fesztivál jegyet is, ami kisorsolásra kerül a jelenlévők között!
21 órától egy olyan vendég érkezik a VOLT Music Barba, aki nélkül szintén lehetetlen lenne elképzelni a hazai klubéletet: DJ Palotai, aki a számára legkedvesebb és legmeghatározóbb zenéket hozza magával és mutatja be a közönségnek.
A kellő kulturális és zenei ráhangolódást követően a főszerep pedig Rob Garzáé, Kovary-é és a Spilerzé – egészen hajnalig!

A 20:30-kor kezdődő eseményre érkező első 50 vendég ajándék jegyet kap a 22 órától kezdődő party-ra.
A Petőfi Rádió BACKSTAGE beszélgetésére a belépés ingyenes. A 22 órától kezdődő bulira a jegyek az alábbiak szerint kaphatóak:

Az első 100db jegy (early bird): 1000Ft: SOLD OUT!
Második kör 1500Ft – SOLD OUT
Harmadik kör elővétel: 2000Ft – SOLD OUT
Negyedik kör: 3000 Ft – KAPHATÓ!!!
Jegyek online: http://goo.gl/H5e3tc
Vagy személyesen 11.00-20.00-ig az Akvárium klubban (V.ker. Budapest, Erzsébet tér 12.)

FB esemény: http://goo.gl/u28c3W

Related Posts

Otthonra lelt az EFOTT

Idén nyáron ismét a Velencei-tó partjára látogat a hallgatók legnagyobb rendezvénye, az EFOTT Fesztivál. Ez alkalommal azonban a Sukorói-félsziget ad otthont a rendezvénynek, ahol terv…

Maradunk, mert szeretünk

Egy párkapcsolati körforgást járhatunk körbe Odett új videójában Odett november 22-én mutatja be először élőben most megjelent, a nyári nap alatt pirosra virágzó Rózsa című…

Ismét jön a Sun & Soda, Budapest legmenőbb nappali partisorozata – Mert nappal bulizni jó!

A tavalyi óriási siker után idén is három alkalommal jelentkezik az Akvárium Klub tengerparti strandokat és trópusi hangulatú partikat idéző nappali bulisorozata, a Sun &…

Hernan Cattaneo és Jan Blomqvist is imádta a Sun and Soda nappali bulisorozatot

Július végén második alkalommal alakult zöld oázissá az Akvárium Klub terasza, a legújabb nappali bulisorozatnak köszönhetően. Aki még nem hallott volna róla: ez a Sun…