A Szomszédok is a FEZEN-t ajánlják!

FEZEN 2014-ben visszavonhatatlanul nagykorúvá érik és 18. alkalommal mutatja meg, miért is szerepel a Fehérvári Zenei Napok lassan két évtizede nagybetűvel a fesztiválnaptárunkban.

8522140223085625_fezen_2014_02_23

A FEZEN-re könnyen tömegközlekedéssel, vagy autóval, persze a kalandvágyóbbak lovas fogattal, helikopterrel, bevásárló kocsival is próbálkozhatnak de ’járt utat járatlanért’ ugye… Ha hoztunk sátrat, akkor az őrzött kempingben, ha pedig vágyunk a négy fal megnyugtató érzésére, kollégiumokban és diákszállásokon – és persze a város panzióiban és szállodáiban – találunk remek alvóhelyet.

A helyszint megtaláltuk, van is hely, ahová hajnalban ledőlhetünk, mi is van még hátra? Nos igen, maga a fesztivál! A FEZEN évről évre felvonultatja valamennyi stílusban a hazai előadók színe-javát, akik mellett olyan világsztárok fűszerezték már a hangulatot, mint például a Paradise Lost, Helloween, Dream Theater vagy a Clawfinger.

Persze ha épp nem koncertekre vagyunk kíváncsiak, megnézhetünk egy stand-up comedy előadást, karaokézhatunk és persze hajnalig – azaz reggelig, elvégre fesztiválon vagyunk – bulizhatunk.

Szerintem mindenki tudja már, hogy miként folytathatja méltóan a augusztus elején nyarat és a fesztiválszezont és bulizhat egy nagyon jót, szóval irány Székesfehérvár és a FEZEN 2014!

A (fehérvári) Szomszédok is a FEZEN-t ajánlják. Április elseje alkalmából a Szomszédok mintájára készített vírusvideót a FEZEN. Ezzel egy időben elindult a napijegy árusítás is. Április elsejétől már nem csak bérletet, hanem napijegyet is vásárolhatnak a fezenezők.

Related Posts

10 dolog a FEZEN-ről -Ti mondtátok

Mint jól felkészült fesztiválozók (legalábbis azt hittünk), fogtuk a gumicsizmánkat és belevetettük magunkat a 19. FEZEN fesztivál minden poros kis részletébe.

Megbabonázta a közönséget TARJA TURUNEN a FEZEN-en

A Nagyszínpad nyitására az időjárás is tisztelettudóan mellénk állt, szikrázó napsütésben telt a FEZEN első “rendes” napja, TARJA TURUNEN-nel, DESTRUCTION-nel és hip-hop egyveleggel a legnagyobb…

Elindult a FEZENRE VELED közönségszavazása

Több mint 250 zenekar jelentkezett a FEZEN válogatójára. Tíz zenekar várja, hogy kikkel kell “megküzdeniük” a FEZEN Fesztiválra kerülésért. A FEZEN Fesztivál és a No…

Érkezik az Arch Enemy a FEZEN-re

Az Arch Enemy is ott lesz a 2019-es FEZEN-en. A dallamos death metal svéd nagykövetei július 25-én lépnek fel Székesfehérváron. A fesztivál névsora még mindig…