Már lehet nevezni az Oldtimer Szuperkupára!

Április 1-éig lehet kedvezményesen jelentkezni az év első oldtimer autós eseményére, az Oldtimer Szuperkupa első fordulójára.

_LPD3156.jpgA HUNGARIA CLASSIC 2014 kedvezményes nevezési díja bruttó 60.000 Ft lesz két fő részére teljes ellátással. A részvételi díjban könnyű reggelis regisztrációs ellátás, ebéd és díjkiosztó vacsora szerepel, illetve az egész napos verseny a hozzá tartozó kellékekkel (rajtszám, itiner).

Online nevezés: http://www.otexpo.hu/hungaria_classic
Nevezési és befizetési határidő:
Április 1-ig (kedvezményes): bruttó 60.000 Ft / autó / 2fő
Április 2-14. között: bruttó 70.000 Ft / autó / 2 fő
Harmadik személy (utas) részvételének díja: bruttó 16.000 Ft / fő

Hogy a járulékos költségek ne nagyon terheljék a kiadásokat, az időtervet úgy alakítottuk, hogy egy napba beleférjen az oda-vissza út is. Április 19-én, szombaton 8:00 órától indul a regisztráció Pannonhalmán a Viator étteremben, ahol mindenki megkapja a rajtszámokat és az itinert is. A rajt tervezett időpontja 10:00.

A Hungaria Classic 1/100-as mérései mindig rejtenek egyszerű, de a végén mégiscsak csavaros feladatokat. Idén is készülünk újszerű, érdekes ötletekkel, hogy garantáljuk az izgalmas versenyt profiknak és kezdőknek egyaránt.
Az Oldtimer Szuperkupa 2014-es szabályzatában nincsenek alapvetően új változtatások, továbbra is várjuk a Csapatnevezéseket és az Open kategóriában magukat kipróbáló résztvevőket is. Az Oldtimer kategóriákban (Extra, Szuper) továbbra is veteránnal érdemes indulni, hiszen az 1980 után gyártott autóval versenyző párosok hibapontjaira ezentúl szorzó vonatkozik. Részletek az idei Alapkiírásban.

Related Posts

Oldtimer Fiesta – Velodrom Millenáris

Már születése pillanatában klasszikus lett a „Velodrom”. A több mint 100 éves Millenáris bringapálya „mindig is volt”, mégis jót tett mindenkinek az újra felfedezés élménye.…

Veteránautósok – Évnyitó edzés március 1-én

Veterán autó-rajongók figyelem, már csak egy hónap van a felkészítésből, hogy a legjobb állapotba hozzák veterán autókat.

Oldtimer fiesta a Millenáris Velodromban

A korábbi veterán autós és motoros rendezvények sikereire alapozva már egy bevált recept szerint készülődnek a szervezők a szeptember 15-i Velodrom Millenáris oldtimer rendezvényre. Az…

IV. Oldtimer Expo

Autós és motoros legendák egy helyen. 2010. április 16. és 18. között, a IV. Oldtimer Expo-n, a Vasúttörténeti Parkban állítják ki a legnemesebb oldtimereket. Az…