Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2015

Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2015

Minden évben elérkezik a tavasz, amikor az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok… és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évkezdő autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS).

A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen 2015. március 20-22. között zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén immáron tízedik alkalommal kerül megrendezésre, látványosságokban pedig minden eddiginél magasabb szintre növekszik.

Kibővített területen és tematikával, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményeket kínál az önmagában is teljes értékű rendezvényeket tömörítő jubileumi giga-szezonnyitó. Az elmúlt évek vitathatatlanul legkomolyabb járműfesztiválja változatlanul kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépővel látogatható.

Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2015 autó kiállítás

Az AMTS programjai

 • Carstyling.hu Tuning Show – a nemzetközi tuning szcéna autói, tuning és hifi cégek
 • Budapest Motor Fesztivál – hazánk legnagyobb motoros kiállítása
 • GYMKHANA Országos Bajnokság – Európa legfiatalabb autósportjának exkluzív versenye
 • EMAT 2015 – Épített Motorok és Autók Találkozója
  – Rusty Rodders Hot Rod Show – Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság
  – Devil’s Motor Show – Magyar Motorépítő Bajnokság
 • Hungarian Stunt Riding Championship – a látványos motorsport évkezdő versenye
 • Magyarok a világ járműgyártásában – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
 • Classic Auto & Motor Show – restaurált / átépített klasszikus és amerikai autók
 • Autómárkák, importőrök kiállítása – szalonautók, koncepciók, versenyautók
 • Carstyling.hu tuning találkozó és kiállítás – több száz hazai magánépítő és klub bemutatkozása
 • Autóépítés élőben – mindössze három nap leforgása alatt, Európában először épül át egy vadonatúj, 2015-ös Ford Mustang, a látogatók szeme láttára.

A Hungexpo hét csarnokában valamint szabadterületein, összesen 100.000 m2 kiállítási területen több, mint 2.000 kiállított jármű lesz megtekinthető. Hatalmas show mellett, a hazai és nemzetközi tuning és hifi élet legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai, az autós világ újdonságai, egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítás, két látványos autós-motoros bajnokság, valamint színvonalas kísérő rendezvények kerülnek bemutatásra. Ha mindez nem lenne elég, a látogatók között még egy átépített sportautót is kisorsolnak.

A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri valamint kültéri programok, bemutatók garantálnak kivételes szórakozást a család minden tagja számára.

Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2015 drift bajnokság

Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb autó-motor-tuning és hifi találkozója is lesz, számos autó és motor a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. A találkozóra érkező autósok pedig több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel, értékes díjazás mellett.

Hogy pontosan milyen programok és látnivalók várhatók, a rendezvény weboldalán megtekinthető, a továbbiakban pedig érdemes követni a www.amts.hu híreit, hiszen a rendezvény kezdetéig folyamatosan kerülnek fel újdonságok, a már most is igen komoly felhozatal mellé.

10. Autó, Motor és Tuning Show 2015

Több, mint 100.000 négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autó- és motorcsodákkal, és rengeteg exkluzív érdekességgel
2015. március 20-22.
Hungexpo Vásárközpont
1101 Budapest
Albertirsai út 10.

További információk: www.amts.hu

Related Posts

Bemutatkoztak a rajongott oldtimer autócsodák

Ezrek látogattak el a balatonfüredi Tagore sétányra a pünkösdi hétvégén, hogy a III. Balatonfüred Concours d’Elegance oldtimer autós szépségverseny 56 eredeti, üzemképes, klasszikus autójában gyönyörködjenek.…

Oldtimer fiesta a Millenáris Velodromban

A korábbi veterán autós és motoros rendezvények sikereire alapozva már egy bevált recept szerint készülődnek a szervezők a szeptember 15-i Velodrom Millenáris oldtimer rendezvényre. Az…

IV. Oldtimer Expo

Autós és motoros legendák egy helyen. 2010. április 16. és 18. között, a IV. Oldtimer Expo-n, a Vasúttörténeti Parkban állítják ki a legnemesebb oldtimereket. Az…

Extrém Enduro Kupa és Freestyle Show

A meseszép amerikai autók mellett vadonatúj enduro programmal készül a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban. Az adrenalintól duzzadó autós programokon túl Super Enduro versennyel…