Velodrom Millenáris – 2014. július 19.

Új oldaláról mutatkozik be a Millenáris bringapálya (1146 Budapest, Szabó József utca 3.): délután kezdenek és a kivilágított oválban folytatják az esti órákig.

velo_02

A Velodrom Millenáris mindenki örömére szolgál, de a pályára csak az 1.000 kg önsúly alatti járművek mehetnek fel, hiszen ez alapvetően bringás, motoros terhelésre épült. De a statikus, vagyis nem körözős részvevők is egyedi, sehol nem megélhető élményben részesülnek, akárcsak a jármű nélkül érkezők. A lényeg az élmény, a veteránozás élménye. Egyre többen jönnek öreg bringával, aminek nagyon örülnek a szervezők. Ha szeretnéd kipróbálni a pályát, semmi akadálya, csupán személyes elszántságod és kondíciód, illetve öltözéked stílushiánya lehet akadály J Idén is lesz depóépítés.

Online regisztráció, ha járművel szeretnél jönni:

http://www.chronomoto.hu/online/velodrom/
A programokról folyamatosan kapnak tájékoztatást a résztvevők.

image005

Belépőjegyek:

Belépőjegy stílusos, nosztalgikus öltözékben (elvárás)
– felnőtt 1.800.- Ft
Belépőjegy napjaink viseletében korra való tekintet nélkül
– egységesen 3.000.- Ft
Gyermekek 150cm magasságig ingyenesen jöhetnek. Stílusos ruházatuk nem kötelező, de lehetőség szerint így jöjjenek kísérőikkel.
Háború előtt gyártott járművek részvétele ingyenes.
Az elvárt megjelenésről a velodrom millenáris honlapján találtok részletesebb ismertetést.
Egy sapka, vagy sál nem csinál nyarat és a július éppen elég nyár, hogy kössük magunkat elveinkhez. Annyiban azért változtak elvárások, hogy a klasszikusan elegáns öltözetben, divattervezők extravagáns kollekciójában érkezőket is „velodromosnak” minősítik. Hölgyeken szívesen látnak kalapot, érdekes kiegészítőket, frizurákat, de hozhatnak például napernyőt is.
De csak a felkészült, egységet mutató öltözéket honorálják kedvezménnyel.

Related Posts

Bemutatkoztak a rajongott oldtimer autócsodák

Ezrek látogattak el a balatonfüredi Tagore sétányra a pünkösdi hétvégén, hogy a III. Balatonfüred Concours d’Elegance oldtimer autós szépségverseny 56 eredeti, üzemképes, klasszikus autójában gyönyörködjenek.…

Oldtimer Premier – Veterán Járművek Találkozója

A Magyarországi Bogarasok Klubja, a Mini Club Hungary és a Trabant-Wartburg Klub szervezésében az Oldtimer Premier rendezvény idén 2014.04.26-án, szombaton kerül megrendezésre.

Oldtimer fiesta a Millenáris Velodromban

A korábbi veterán autós és motoros rendezvények sikereire alapozva már egy bevált recept szerint készülődnek a szervezők a szeptember 15-i Velodrom Millenáris oldtimer rendezvényre. Az…

IV. Oldtimer Expo

Autós és motoros legendák egy helyen. 2010. április 16. és 18. között, a IV. Oldtimer Expo-n, a Vasúttörténeti Parkban állítják ki a legnemesebb oldtimereket. Az…