Az élmény összeköt – új startup az online társkeresők világában

Új típusú online társkereső rendszer indult a hazai piacon. A VacsoraRandi – MoziRandi – SzínházRandi egy magyar startup vállalkozás, amely a partnerkeresés lehetőségén túl programötleteket is biztosít a randevúkhoz két legfontosabb együttműködő partnere, a FUNZINE és Ma este Színház! a közreműködésével.

letöltés

Az új típusú társkereső rendszer egy főiskolai projektként indult még 2013 végén, majd a baráti társaságból hamar összeállít egy csapat, hogy megvalósítsák a partnert és programot egyszerre ajánló, a társkeresést szórakoztató módon megközelítő szolgáltatást. A kreatív és lelkes társaság tagjai között található közgazdász hallgató, szoftverfejlesztő, grafikus, nemzetközi jogász, pszichológus és újságíró.

Az ötletgazda elsősorban saját és kortársai problémájára szeretett volna megoldást találni közös benyomások alapján. Abból indult ki, hogy a legtöbben ritkán találkoznak hozzájuk hasonló gondolkodású és ízlésű emberekkel, és sajnálják a szabadidejüket hosszú ismerkedésre, rosszul sikerült randevúkra olyan partnerekkel, akikkel nem találnak közös pontot. Innen jött egy olyan randioldal ötlete, ahol érdeklődés, ízlés alapján lehet keresni a felhasználók között, így pontosabb képet kapva egyrészt a másikról, másrészt lehetőséget egy mindkét fél számára szórakoztató program kiválasztásához a megszokott kávéházi találkozókon túl.

A csapat első lépésként promóciós oldalt indított az érdeklődés felmérésére, és a pozitív fogadtatást látva beneveztek a 2014 márciusában Budapesten megrendezett első közép-kelet-európai női startup versenybe, a CEEWS-be. A VacsoraRandi – MoziRandi – SzínházRandi a döntősök közé jutott, és számos támogatói díjjal jutalmazták. A startup verseny során együttműködő partnerekre is talált a FUNZINE angol és magyar nyelvű programajánló magazin, és a hozzá hasonlóan startupként indult – last minute színházjegyeket kínáló – Ma este Színház! személyében.

flirt02

A rendszer három modulja a VacsoraRandi, a MoziRandi és a SzínházRandi, melyekre előfizetve hasonló érdeklődésű partnerekkel fedezhetnek fel ajánlott éttermeket, nézhetnek meg izgalmas mozifilmeket vagy színházi előadásokat az ismerkedni vágyók. Az étterem-, mozi- és színházajánló dobozok pedig rengeteg ötletet és akár kedvezményes jegyeket is biztosítanak. Az oldal nagy előnye a programajánlatokon kívül a speciális kereső funkció, melynek használatával mindenki könnyen és gyorsan rákereshet például kedvenc ételére, könyvére vagy filmjére, egy kattintással kiderítve, hogy ki osztja érdeklődését.

A VacsoraRandi – MoziRandi – SzínházRandi egyszerre kínál roppant gyors és hatékony lehetőséget arra, hogy bárki partnert válasszon, majd a választott partnerhez közös programot, vagy programhoz partnert találjon.

Olyan rendszert terveztek, melyben a hagyományos kereső alapú társkeresésen túl programokat, eseményeket, helyszíneket ajánlanak, ugyanakkor bárki – interaktív módon – a saját programfelhívását is feltöltheti a MA ESTE üzenőfalra, ezzel magára irányítva a figyelmet. Így azonnal megtalálhatja hasonló érdeklődésű társát. Nincsenek hosszú levelezgetések, és a félrevezetések száma is elhanyagolható, hiszen nagyon rövid időn belül – akár már aznap – létrejön a személyes találkozó.

A vállalkozás végső célja egy közös adatbázisú nemzetközi rendszer létrehozása, és számos egyéb szolgáltatással egy globális társkereső platformmá bővítése. A hazai indulással egy időben már ezen dolgoznak.
További információk a VacsoraRandiról:
https://www.vacsorarandi.hu/

Kapcsolódó tartalom

Hét dolog, ami 20 éves kor után már ciki…

Ritka nagy ostobaságokat követ el az ember fiatalon. Akkor jó ötletnek tűnnek. Nézzük, mi az a hét dolog, amit ne nagyon tegyél…

Divat lett a kulacs!

A folyadékpótlás fontosságát talán már nem kell senkinek sem magyarázni, mindenki tudja, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel a kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen része. A…

Bemutató: Samsung Galaxy Buds Pro fülhallgató

A Samsung új generációs fülhallgatót mutat be, a Galaxy Buds Prót. Az új okoseszköz kiemelkedő hangzást, hívásminőséget, intelligens aktív zajszűrést és sokoldalú csatlakoztathatóságot biztosít. Mindezt…

Karanténszokásokból új életforma

Több mint 10.000 felhasználó megkérdezésével végzett európai felmérést a Samsung, mely bemutatja a koronavírus-járvány és a karanténintézkedések felhasználók értékrendjére gyakorolt hatásait. A legtöbben sokkal jobban…