Fald Fel A Várost! – Online Street Food Verseny!

Budapest – Nincs Magyarországon, sőt Budapesten sem, aki ne szeretné a finomságokat, és ne szeretne a hagyományos ízek mellett újakat is kipróbálni. A citybrands.hu most elhozta a lehetőséget egy játékos verseny keretein belül, hogy betekintést nyerjünk a manapság oly népszerű Street Food vendéglátók konyhaművészetébe, és közösen megkeressük Budapest legkedveltebb street food ételét 2015-ben!

unnamed (1)

A citybrands.hu ezzel az Európában és Magyarországon is egyedülálló közösségi kampánnyal segíti az új ízek iránt érdeklődőket megismerkedni a street food világ kiemelt szereplőivel, illetve méltán finom ételeikkel (burgerek, tex-mex, sea food, pasta-pizza, keleti specialitások, street food reggelik, levesek, stb.).
A résztvevő vendéglátókat és az ételeket úgy ismerhetjük meg, hogy ellátogatunk a www. citybrands.hu weboldalra és elnavigálunk a „Street Food Verseny!” menüpontba. Nem csak nézelődni lehet ebben a menüben, hanem itt van lehetőségünk, hogy kiválasszuk a nekünk szimpatikus gasztro egységet és ételét, amikhez itt tudunk kedvezményes kupont vásárolni. Ezek után – de ettől függetlenül is- akár szavazhatunk is az általunk kedvelt vendéglátók fotóira a Facebookon keresztül, amiért cserébe bekerül a nevünk a nyereményjátékba is, ahol nem kisebb a tét, mint egy felejthetetlen utazás 2 fő részére 2 éjszakára az Anna Grand Hotelben Balatonfüreden.

A játék menete:
Minden vendéglátó egy – három specialitásával vesz részt a játékban, nincs más dolgunk, mint lájkolni a citybrands Facebook oldalát, ellátogatni a „Fald Fel a Várost! nyereményjáték” applikációhoz és leadni szavazatainkat (egy ember legfeljebb 5 tételre szavazhat) az általunk kiválasztott vendéglátók fotóira, és máris versenyben vagyunk a fődíjért!

Bátrabb vagy?
Menj el a vendéglátókhoz a már korábban a www.citybrands.hu oldalról letöltött kuponoddal és készíts egy „kaja-selfiet” a Fald Fel A Várost! matricával, magaddal és a kiválasztott ételeddel, majd töltsd fel a Facebookodra és jelöld be a citybrands.hu Facebook oldalt a képre vagy töltsd fel az Instagramra egy #faldfelavarost hashtaggel (figyelj arra, hogy a megosztott képek nyilvánosak legyenek)!
A legjobbak között kisorsolásra kerül egy külön gasztro körút ahol további íz kavalkádban vehetünk részt az alábbi partnereknél:
Bors Gasztrobár, W35, TGI Friday’s, Kerkyra Gyros,

Related Posts

Vegán gasztrómaffia foglalja el májusban a WestEnd tetejét

Május 10 és 13 között rendezik meg az V. Vegan Food Festet a WestEnd Millennium Tetőkerten, ahol olyan növényi ételkülönlegességeket kóstolhatnak látogatók amilyeneket máshol nem.

BOLDOGSÁG: DÁNIA A NEVED

2017. október 3. – 2017. november 16. Helyszínek: Premier Kultcafé (1085 Budapest, Üllői út 2-4.) Lärm (1073 Budapest, Akácfa u. 51.) FUGA Budapesti Építészeti Központ…

RÖVIDESEN KEZDŐDIK A 21. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL

Életmód hétvége a legújabb táplálkozástudományi ajánlásokkal – nem csak növényevőknek!

Fedezd fel Strindberget minden érzékszerveddel!

2017. január 14-én a Skandináv Ház Alapítvány útjára indítja gasztro-kulturális programsorozatát a Nem Adom Fel Cafe & Barban, melynek nyitórendezvénye a Strindberg kedvencei címet viseli.