Homonnay Gergely: Puszi, Erzsi! – A világ macskaszemmel

Az van, hogy az internet legnépszerűbb macskája könyvet írt. Szolgája, Hommonnay Gergő segített persze, de nyilván csak mértékkel. Az érdem Erzsié. (Itt köszönnék be akkor, mielőtt bannolna a fenébe: Puszi, Erzsi!)

14907202_1321134357921242_7824597131434026755_n

Erzsi nem egyszerűen királynő, hanem útmutató a léleknek: én nem is tudom, hogy tud élni bárki is anélkül, hogy követné az életét, sok társadalmi igazságtalanság melletti kiállását, és egyáltalán Őt.

Szerencsére meglehetősen ellenzéki, ezért kedvelhető is. Ha kormánypropagandát nyomna, már bannoltam volna én a fenébe.

 

3500926_5

Saját brit rövidszőrűmet eddig el se neveztem Erzsi miatt, nem tudom, mi a  méltó, meg aztán az efféle arisztokrata népeknek nem mindegy, hogyan nevezik őket. Momentán magázódunk és igyekszem a kedvében járni, nyilván.

Erzsébet kiáll a melegek jogai mellett, rendszeresen mesél Rogáncili nevű kollégájáról, akinek hányattatott sorsa mindenkit megérint, politizál, leteszi a voksát az igazán fontos társadalmi kérdések mellett. Szerencsére annyira azért nem altruista, hogy ki ne követelné jól megérdemelt tonhal vacsoráját, és az őt megillető legjobb ellátást szolgájától.

Bölcsességeit a Facebookon, Instagramon, és most már ebben a könyvben is követhetitek. Mit követhetitek: követnetek kell, ez elnök asszonyi utasítás!

Puszi, Erzsi! Bocs, Gergő!

,,A szépség nem az arcodon van, nem is a mosolyodban, de még csak nem is a szívedben. A szépség a bundádban van, a tappancsod párnácskáiban és a bajszod végében, ahogy pöndörödik, és ami csiklandozza a másikat akár egy életen át.
Erzsébet Fenevadova

Borsos-Kőszegi Erika

főszerkesztő
Kiadó:Libri Könyvkiadó Kft.
Borító:KEMÉNYTÁBLA
ISBN:9789634330400
Nyelv:
MAGYARKiadás éve:2016
Árukód:2690446 / 1160750

Related Posts

Decemberben is Bödőcs íróparódiái nyertek

A Bookline utolsó 2017-es sikerlistájának több mint a fele új könyv volt, miközben Bödőcs zseniális íróparódiáit év végéig senki nem tudta letaszítani a trónról. A…

Bödőcs íróparódiáinak trónfosztása lehetetlen

A Bookline novemberi sikerlistáján a karácsonyi szezonnak köszönhetően több mint 30 új könyv szerepel. Bödőcs sikerszériája a szeptemberi megjelenés óta töretlen, a második helyre Vavyan…

Könyvajánló – Allan & Barbara Pease: A válasz

„Az életed megváltoztatása a megfelelő kérdések feltevésével kezdődik”

Elrettentő jövőképek

Mit szeretünk olvasni? Hogyan alakulnak a sikerlisták? Mik az új témák? Ugyanaz népszerű a magyar olvasók körében, mint nemzetközi viszonylatban? Mit olvassunk, ha jót akarunk…