Idén is elindult a 100 szóban Budapest történetíró pályázata

A feladat egyszerű: legyen egy történeted Budapestről, foglald össze mindössze száz szóban és pályázz akár a 100 szóban Budapest weboldalán, akár postai úton.

A pályázatok beküldési határideje: 2019. július 15.

A zsűri – Busa Pista, Jakab Juli, Nagy Dániel Viktor, Székely Kriszta – pár hét leforgása alatt elolvassa és elbírálja a beérkezett pályamunkákat, a kiválasztott 12 legjobb történethez kortárs művészek készítenek illusztrációkat, melyeket a CAFe Budapest Fesztivál keretében rendezett kiállításmegnyitón 2019 őszén láthat majd a közönség. A három legjobbnak ítélt írás szerzője pénzjutalomban is részesül.

A 18 év alattiak külön kategóriában indulhatnak, akiket a szervezők külön jutalmaznak.

A legjobb 100 történetből pedig egy mindenki számára hozzáférhető zsebkönyv is készül.

web: http://100szobanbudapest.hu

facebook: www.facebook.com/100szobanBudapest

Instagram: www.instagram.com/100szobanbudapest

A pályázathoz készült video:

Related Posts

Élményekkel teli ünnepvárás decemberben a Müpa Kultúr Kültéren

Téli csodavilág és rengeteg program: idén is magával ragadó újcirkusz-produkciókkal, színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel és gyerekműsorokkal várja a nézőket a Müpa Sátor, népszerű karácsonyi dallamokat…

Idén is Szabihíd!

Idén is Szabihíd! Kiveszi éves megérdemelt nyári szabadságát a főváros kultikus hídja a Szabadság híd, és a dolgos-szorgos hétköznapok fáradalmait minél nagyobb társaságban kívánja kipihenni.

„A Bajnok” – világpremier a Millenárison

A legmodernebb technológiákat alkalmazó, egyedülálló perspektívákból készült képanyaggal lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos tesztekkel tarkított kiállítás nyílik január 13-án, Budapesten. A Bajnok – The Champion című…

Neked mit jelent Budapest?

A Te szavad, a TE városod – interaktív közösségi kiállítás nyílik a Budapest Projekt Galériában.