Köszönjük, hogy mész

5 millió forint értékű adományt jutatott el a Scitec a frontvonalban lévők megsegítésére

Nagyszabású támogatói programot indított el a sport-táplálékkiegészítőket gyártó Scitec a koronavírus helyzetre reflektálva. Termékeivel azokat szeretnék segíteni, akiknek a leginkább szükségük van rá: akik nem maradhatnak otthon, mert azért dolgoznak, hogy működjön az ország, vagy egészen egyszerűen nincsen módjuk saját erőből beszerezni a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.


Az egyik fő támogatott csoport az Országos Mentőszolgálat, akik számára a Scitec több tíz-ezer energiaszeletet és energizáló ital ajánlott fel. A közel 5 millió forint értékű adományt az Országos Mentőszolgálat nevében Győrfi Pál kommunikációs igazgató vette át, míg a ter-méktámogatás átadásában a Scitec csapatából Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes atléta is segédkezett.

„A mentőszolgálat dolgozói nem tehetik meg, hogy otthon maradnak, természetesen dol-goznak és mentik a betegeket: a járvány frontvonalában tevékenykednek. Éppen ezért na-gyon hasznos és jóleső dolog a Scitec támogatása”

mondta el Győrfi Pál, az Országos Men-tőszolgálat Kommunikációs Igazgatója.

„A jelenlegi rendkívüli helyzetben vannak olyanok, akik nap mint nap útra kelnek, hogy má-sokon segítsenek: kiemelten ilyenek a mentők, akik áldozatos munkájukkal védenek minket. Én büszke vagyok a Scitec-re, hogy energizáló italokkal és energiaszeletekkel támogatják őket”

emelte ki Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes atléta.

A másik támogatott csoport az idősek köréből került ki, akiknek a természetes védekezőké-pességére a vírusjárvány idején a megszokottnál is nagyobb figyelmet kell fordítani – így esett a választás a Szerencsi Idősek Otthona Ellátottaiért Alapítványra. Az adományt az ala-pítvány vezetője, Kontra László vette át, aki elmondta, hogy a Scitec termékei nagyban segí-tenek abban, hogy optimálisan tudják összeállítani a lakók étrendjét. „A támogatás nagyon sokat jelent nekünk és szimbolizálja azt, hogy ezekben a nehéz napokban olyanok is egymás-ra találnak és segítenek, akiknek normál esetben nem lenne erre lehetősége.”

A társadalmi elkötelezettség persze nem merül ki a terméktámogatásokban, hiszen a Scitec összegyűjtötte azokat a szakértőket és sportolókat, akik tanácsaikkal és tippjeikkel sorvezetőt tudnak adni a karanténvalóság kihívásaiban. A #stayhomestayfit honlapon az otthoni edzés, étkezés és mentális egészség témakörökben lehet bejegyzéseket találni, hogy az ott-honmaradás ne a fittség és a boldogság rovására menjen.

Related Posts

A Scitec Frissitő Kommandó ezúttal a futárokat lepte meg

Amellett, hogy a Scitec elkötelezett az egészséges életmód mellett – legyen szó mentális vagy fizikai egyensúlyról – időről időre fontos társadalmi és szociális ügyeket is…

Folytatódik a tornatermek felújítása

Folytatódik a tornatermek felújítása: a 2017/2018-as tanév folyamán újabb három iskola tornacsarnoka újult meg a Mi iskolánk bajnoka elnevezésű pályázatnak köszönhetően.

A Samsung bemutatja: az olimpiai reménységek megható története Morgan Neville rendezésében

A dokumentumfilm négy atléta inspiráló és eddig még soha nem hallott történetét meséli el: miként győzték le az akadályokat, hogy végül megvalósítsák álmukat és versenyezzenek…

A Harley-Davidson Budapest cipősdoboz akciója

A Harley-Davidson Budapest idén csatlakozott a Babtista Szeretetszolgálat jótékonysági akciójához, a „Cipősdoboz akcióhoz”, amely a szegény sorsú kisgyermekek Karácsonyát kívánja szebbé tenni.