QuizNight

Közösségi agytorna hétfő estére – QuizNight

A QuizNight úttörő, piacvezető vállalkozás, amely 2009 óta foglalkozik az angolszász területeken méltán népszerű, vendéglátóhelyeken megszervezett vetélkedők magyarországi megvalósításával. 3 ország 13 városában több mint 1700 játékosnak szerveznek játékesteket hetente, ezen kívül népszerű résztvevői a céges csapatépítő tréningeknek.

 

A QuizNight alapítója Bartha Álmos, aki 2009-ben egy sanghai-i kocsmában találkozott először ilyen kvíz estével, és azonnal az a gondolata támadt, hogy ezt érdemes lenne meghonosítani Magyarországon is.

„Az általunk szervezett kvíz esték ugyan kicsit sem hasonlítanak már arra, amit külföldön láttam, de tény hogy onnan jött az ötlet. Mára egy teljesen egyedi rendszert fejlesztettünk ki azzal, hogy mind az 1700 játékosunk — az összes résztvevő városban — ugyanabban az időpontban játszik, ugyanazokkal a kérdésekkel. A játékok egy bajnokságban, őszi és tavaszi fordulókkal zajlanak, a végén egy döntővel, a csapatok pontjait és a top listát pedig a weboldalunkon folyamatosan nyomon lehet követni” — mondta el Bartha Álmos, a Quiz Night alapítója.

„A rendszer egyszerű, aki játszani szeretne, egy 5 fős társasággal asztalt foglal a weboldalunkon hétfő estére egy partner vendéglátóhelyen, és már csak annyi a dolga, hogy eljön és játszik. A többiről mi gondoskodunk, például a kérdéseinket úgy próbáljuk összeállítani, hogy a jó hangulaton kívül játékosaink hétfőről-hétfőre újonnan megszerzett tudással is gazdagodjanak. Sikerként könyveljük el, hogy a 2014-es QuizNight országos bajnokság döntőjén már 750-en vettek részt” — tette hozzá Álmos.

A szervezőgárda már huszonhét főre bővült, akik Magyarországon kívül még Szerbiában és Ausztriában is szerveznek kvízeket, egyelőre magyar nyelven. A hétfői QuizNightokon kívül a csapat egyedi rendezvények lebonyolításában is sokszor részt vesz olyan cégeknél, baráti társaságoknál, akik szeretnek rejtvényeket fejteni, és könnyed, ám aktív kulturális szórakozásra vágynak.

unnamed

„Kvízmestereink mind több éves tapasztalattal rendelkeznek, ez kulcsfontosságú a jó hangulat szempontjából, tudniuk kell, hogy vezessenek egy társaságot, teremtsenek jó hangulatot és kérdéseikkel könnyedén fel tudjanak dobni bármilyen konferenciát, szemináriumot, továbbképzést vagy csapatépítőt. Ez a munkakör pszichológia is egyben. Csapatépítőknél az eseményhez és a megrendelő egyéb igényeihez szabjuk a kérdéseket, és akár angol vagy német nyelven is tartunk kvízt”.

A QuizNight egyszerre jelenti a közösséget, a tudást, a sikert, az izgalmat, hétről-hétre teljesen új tartalmat, új emberek megismerésének lehetőségét, izgalmas csapatépítőt és egy mindenkit megmozgató országos versenyt.

Ízelítőül egy kérdés a QuizNight-tól:
Melyik az a legdélebbi terület a Földön, amelynek a népessége 100 000 fő feletti és Eurot használnak?

A válasz pedig ide kattintva található meg.

További információ: http://www.quiznight.hu/

Related Posts

REKORD SZÁMÚ FILMET VETÍTENEK A 4. MAGYAR FILMHÉTEN

Szabó István Bizalom című digitalizált és felújított alkotásával nyit a rendezvény!

Még mindig vonzó Amerika a fiataloknak

A nyaralási szezonban a Klikkmánia keresőmarketing ügynökség és az STA Travel utazási iroda közös kutatásában a 18 és 24 év közötti fiatalok utazási szokásait vizsgálta…

A MARCZI KÖZÖSSÉGI TÉR MÁJUSI PROGRAMJAI

Gyertek a Marcziba májusban is, rengeteg élmény vár mindenkit: korosztálytól, nemtől érdeklődéstől függően mindenki talál kulturális csemegéket. Színház MÁJUS 13. SZOMBAT 19.00 MÁJUS 21. VASÁRNAP…

Remek programokkal nyitja az évet az Óbudai Kulturális Központ

Már most lehet tervezni a jövő évi kulturális programokat az Óbudai Kulturális Központ remek kiállításaival, koncertjeivel, programjaival. SAN MARCO GALÉRIA Január 13. péntek 18.00 Kácser…