Megérkezett a Galaxy Note7: az okostelefon, amivel a nagy ötletek születnek

A Samsung Electronics, az okostelefonpiac vezető gyártója, tovább erősíti pozícióját a Galaxy Note7 bevezetésével. A készülék ötvözi a vállalat kategória meghatározó fejlesztéseit és a nagyképernyős eszközök új mércéjét jelentő innovatív funkciókat. A kifinomult megmunkálású, prémium anyagokból készült, egyedi, szimmetrikus edge kialakítású Galaxy Note7 az alábbiakat nyújtja:
• vízálló váz és S Pen (IP68)*
• csúcstechnológiás biztonság, amelyben a Samsung Knox rendszer biometrikus hitelesítéssel párosul, új írisz-szkenner funkciót kínálva
• magával ragadó szórakoztatási funkciók HDR videóátviteli lehetőségekkel.
A Galaxy Note7 a munka és a játék tökéletes egyensúlyát kínálja, sokkal több lehetőséggel, mint amit egy okostelefontól eddig vártunk.

„A Galaxy Note7-ben a hatékonyság a szórakozással párosul, a magas szintű biztonsági funkcióknak, valamint a fejlett szolgáltatási ökoszisztémának köszönhetően pedig a legtökéletesebb megoldás azoknak, akik többet akarnak elérni az életben” – jelentette ki DJ Koh, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának elnöke. – „Az élet soha nem látott mértékben felgyorsult: a Galaxy Note7 fejlesztésekor az volt az elsődleges szempont, hogy lépést tartson a felhasználókkal, hogy segítségével bárhol és bármikor egyszerű legyen minden tennivaló.”

Galaxy Note7 S Pen: Ötletek megvalósítása gyorsan és egyszerűen!

A továbbfejlesztett Galaxy Note7 S Pen több egyszerű íróeszköznél – kulcs ahhoz, hogy többre legyünk képesek, a lehető leghatékonyabban és legpontosabban. A felhasználók már az ihlet pillanatában életre kelthetik ötleteiket a képernyőzár feloldása nélkül: annyi a dolguk, hogy a Screen off memo segítségével írnak egy emlékeztetőt, majd az Always On kijelzőre rögzítik azt. Az S Pennel emellett a GIF-fájlok is egyszerűen létrehozhatók és megoszthatók a Smart Select segítségével, az új Air Command funkciókkal (többek között Nagyítás és Fordítás) pedig nagyítható a képernyő, vagy egyszerű rámutatással lefordítható a kívánt szöveg. Az új, egységesített applikáció a Samsung Notes segítségével az S Penben rejlő kreatív lehetőségek még inkább kiaknázhatók, így a jegyzetek lefirkantása, a rajzolás és a memók szerkesztése egy helyről megoldható.

Az új S Pen könnyedén és precízen használható. A vékonyabb, 0,7 mm-es tollheggyel és a fejlettebb nyomásérzékeléssel az újratervezett S Pen a valódi tollhasználat élményét nyújtja. Az IP68 szabványoknak megfelelő Galaxy Note7 S Pen vízálló, így a felhasználók megszakítás nélkül jegyezhetik le a gondolataikat, szinte bárhol.

Fejlett biztonság: egy szempillantás alatt

A Samsung tisztában van a mobiltelefonokon található tartalmak biztonságának és védelmének fontosságával. A biometrikus azonosító rendszerrel, így ujjlenyomat-olvasóval és írisz-szkennerrel felszerelt Galaxy Note7 a Samsung Knox iparágvezető biztonsági platformmal párosítva a biztonság és a titkosítás új szintjét kínálja. A különböző azonosítási mechanizmusok felváltva alkalmazhatók attól függően, hogy a felhasználók hogyan, hol és mire használják a készüléküket.
Emellett a Galaxy Note7 a Secure Folderrel fokozza tovább a felhasználók rendszerbe vetett bizalmát; ez a funkció külön mappát hoz létre, amely még biztonságosabbá teszi a magánjellegű és személyes adatok tárolását. Az íriszletapogatási technológia pedig a Samsung Pay-en keresztül történő vásárlásokat is biztonságossá teszi.

Szórakoztatásból csillagos ötös

A telefon kijelzője a felhasználók életének egyik legfontosabb szereplője, hiszen folyamatosan velük van. A gyönyörű, ívelt 5,7 hüvelykes QHD Super AMOLED kijelzős Galaxy Note7 HDR videólejátszás-kompatibilis, ami a ragyogóbb színeknek, valamint a mélyebb feketének köszönhetően moziszerű képélményt nyújt. A felhasználóknak így garantáltan a filmkészítők elképzelései szerinti vizuális élményben lesz részük. A Galaxy Note7 Google Play áruházon keresztül letölthető Game Pack csomagja pedig a legnépszerűbb játékokat tartalmazza, emellett egyszerűbb beváltási folyamatot és új felhasználói előnyöket kínál.

A Galaxy Note7 és az Oculus rendszerű Gear VR párosítása prémium minőségű virtuális valóság élményt nyújt. A Galaxy Note7 hihetetlen Super AMOLED képernyője és nagy teljesítményű processzora biztosítja a tökéletesen magával ragadó virtuális környezetet. A folyamatosan bővülő alkalmazásokkal, fényképekkel, játékokkal és egyéb tartalmakkal pedig még több felhasználó vetheti bele magát az akcióba. Legyen szó a játékok új generációjáról, vagy ismeretlen terepről, mindig akad újabb és újabb felfedezni való.

Azon felhasználók, akiknek a lételemük az alkotás, a történetmesélés és hogy egy egészen új világba röpítsék el az embertársaikat, a Galaxy Note7 készüléküket a 3840×1920 képpontos felbontású új Gear 360 kamerával is párosíthatják, így akár már útközben is elkészíthetik és megoszthatják saját 360 fokos videóikat. Ezeket az emlékeket aztán különböző platformokon (pl. YouTube 360 és Facebook) oszthatják meg a barátaikkal, vagy újra átélhetik az élményt a lenyűgöző Gear VR segítségével.

A kifinomult megmunkálás galaxisa

A Samsung a Galaxy Note7 okostelefonnal kitágította a tervezés határait, hogy még kiemelkedőbb felhasználói élményt nyújthasson. A készülék minden egyes szélének, felületének és részletének kialakítása finomhangoláson esett át a kényelmesebb fogás és az egyszerűbb egykezes használat érdekében. Bár a Galaxy Note7 képernyője nagyméretű, az egyedi, hátulról előre irányuló, 3D kétperemes ív olyan szimmetriát és eleganciát kölcsönöz a készüléknek, amelyet a felhasználók már megszerethettek a Galaxy sorozat eddigi modelljeiben. A Galaxy Note7 emellett tartós Corning® Gorilla® Glass 5 üveget kapott, a hatékony Edge Panel pedig egyérintéses hozzáférést kínál az alkalmazásokhoz.

A Galaxy Note7 a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge modellekben bemutatkozó, továbbfejlesztett kamerát tartalmazza. A duál képpontos technológiával, a széles rekeszértékkel és a gyors autofókusszal éles és gyönyörű képek készíthetők még gyenge fényviszonyok között is.

A 64 GB belső memória mellett a Galaxy Note7 akár 256 GB kapacitású microSD-kártyával is bővíthető. A Galaxy Note7 akkumulátora 3,500 mAh teljesítményű, a Smart Managerrel elérhető Power Management UX jóvoltából egyszerű teljesítménykezelést biztosít, és egy gyors töltést biztosító USB Type-C port is megtalálható rajta, de bármely vezeték nélküli töltővel is feltölthető.

A Galaxy Note7-ben rejlő lehetőségeket az új tartozékcsalád teszi teljessé, amelynek tagja többek között az új S View állótok (egy könnyű és hordozható tok, amellyel az eszköz 60 fokos szögben megdönthető a kényelmesebb megtekintés érdekében), valamint az IP68 vízálló töltős hátlap, amellyel a telefon útközben is tölthető.

Ökoszisztéma a folyamatos kapcsolat élményével

A Galaxy Note7 nem csupán okostelefon, hanem a Samsung eszközökből, szoftverekből és szolgáltatásokból álló ökoszisztéma központja is. A felhasználók a Gear Fit2 és a Gear IconX segítségével felügyelhetik fitnesz tevékenységeiket, az adatok nyomon követésére pedig a Note7-re telepített S Health 5.0 szolgál.** A pontos és nagy hatékonyságú fitnesz adatkövetés és teljesítménymérés mellett az új S Health lehetővé teszi, hogy a felhasználók megosszák frissítéseiket családjukkal és ismerőseikkel vagy baráti versenykihívásokat kezdeményezzenek.

A Galaxy Note7 használatakor a felhasználók az írisz-szkennerrel is elérhetik a gyors és egyszerű mobilfizetést biztosító Samsung Pay** rendszert és az ehhez hasonló Samsung szolgáltatásokat.

Az Intelligens váltás funkció fejlesztésének egy újabb lépése a Samsung Cloud, amely a folyamatos biztonsági mentésekkel és az adatok, alkalmazások, beállítások és állapot mentések eszközök közötti egyszerű átvitelével zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít. A Galaxy Note7 felhasználói akár 15 GB szabad tárhelyet is használhatnak a Samsung Cloudban adattárolási és -visszaállítási célból.**

A Galaxy Note7 hazánkban szeptember 2-ától érhető el kék, ezüst és fekete színben.

További információ a www.samsungmobilepress.com, a http://news.samsung.com/galaxy, illetve a www.samsung.com/galaxy webhelyen érhető el.

A Galaxy Note7 Magyarországon 2016. augusztus 16-tól lesz előrendelhető. Azok a felhasználók, akik a Samsung Experience Store-ban, az Euronics-ban, a Media Marktban, az Extreme Digitalban, az Auchanban, illetve a Magyar Telekomon, a Telenoron, a mall.hun vagy az emag.hun keresztül előzetesen megrendelik, a legújabb Gear VR headsetet ráadásként kapják, illetve a hivatalos bevezetés előtt 3 nappal már átvehetik a készüléküket.

Related Posts

Tanúsítványokkal ismerték el a 2018-as Samsung Smart TV-k biztonságosságát

Több, világszinten is ismert tanúsítással foglalkozó szervezet ismerte el a Samsung Electronics Smart TV-khez kapcsolódó, Samsung Knox technológiát is magába foglaló biztonsági megoldását. A Samsung…

Megérkezett a Samsung első, Thunderbolt 3 csatlakozós monitora

A CJ791 QLED monitor Thunderbolt 3 csatlakozóval fokozza a teljesítményt és még tökéletesebb tartalommegjelenítést biztosít a professzionális felhasználóknak és a szórakozni vágyóknak egyaránt.

Alkoss szabadon a Samsung Galaxy Note8-cal!

Az Infinity Display, az okosabb S Pen és az optikai képstabilizátoros duál kamera segít, hogy az életben és a munkában is többet érj el!

Magyar módszer segítségével változtatja meg milliók életét a Samsung

A Samsung legújabb innovációja, amelyet egy magyar kutatócsoport módszerét használva fejlesztett, színtévesztő emberek millióinak életminőségét fogja jelentősen javítani. A SeeColors a világ első olyan mobilalkalmazása,…